Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
máslo
Drahé Česko: máslo stojí o půlku víc než loni, výrazně zdražila i vejce
TRČKA: Pryč s máslem jako šutr, chceme ho vláčné a roztíratelné
Připravte si pečeného candáta s pórkovou omáčkou, radí šéfkuchař
Český chřest na bramborovém rösti. Bílá královská zelenina začíná sezonu
Podle šéfkuchaře: připravte si jehněčí hřbet s kroupami a šťovíkem
Recept
Jarní očista. Vyzkoušejte léčivou chřestovou polévku
Jarní mlsání. Jak připravit velikonoční nádivku?
Vyzkoušejte čokoládový dort s arašídovým máslem
Za zeleninu si oproti loňsku výrazně připlácíme. Rajčata zdražila až o polovinu
Vyzkoušejte dýňový chleba s domácím ořechovým máslem
Recept
Velká bitva o máslo. Obávaný zabiják, nebo démonizovaný tuk?
Doporučujeme
Specialita šéfkuchaře: turbot s liškami, artyčoky a kaviárem
Rozhovor
Specialita šéfkuchaře: ocásek langustýny s čočkou beluga a houbami shiitake
Recept
Nemáte čas vařit? Upečete si chlebové placky s bylinkami v pár minutách
Češi milují tradice. Nejvíce táhnou rohlíčky, linecké či vosí hnízda, říká cukrářka
Rozhovor
Nebaví vás kapr? Zkuste lososa s ořechy či halibuta s pomeranči, radí šéfkuchař
Recept
Zrzka v Hollywoodu: Sex, drogy, komentáře a nedostatečně intelektuální feminismus
Letos budou Vánoce dražší než loni, jídlo stojí víc. Za co si připlatíme?
Jak na pstruha s citronovou omáčkou, poradí šéfkuchař
Recept
Nevíte, co s lískovými oříšky? Připravte z nich máslo se skořicí
Recept
Jednoduchý a chutný. Zkuste quiche s růžičkovou kapustou a kaštany
Recept
Olivy, piniové ořechy i černý kořen. Z čeho vytvořit náplň slaných koláčů?
Zelený a bílý král zeleniny. Jak ho připravit a kam se za ním vydat?
Kremšnita: magie křehkého těsta a sametového krému z úpatí slovinských hor
Recept
Připravte si jednoduché bylinkové máslo s medvědím česnekem
Recept
Okopírovat a přivést k dokonalosti: čeští cukráři dříve lákali na božské větrníky
Bavlněná polévka k večeři. Úsporné recepty našich babiček
Recept
Stát ušetří miliony za nouzové zásoby másla. Smlouva se 44 dodatky skončila
Původní zpráva
Halibut, losos či candát. Co na štědrovečerní stůl místo kapra?
Doporučujeme
Rostlinné oleje mohou způsobovat rakovinu. Lepší je máslo, sádlo a olivový olej
Co s kuřecími srdíčky? Zkuste recepty šéfkuchařů
Bez másla bych se neobešel, říká šéfkuchař
Rozhovor
Ceny potravin v Česku klesají: nejvíc zlevnil sýr, máslo či mléko
České lanýže. Zkuste játra se smržovou omáčkou, radí Paulus
Doporučujeme
Zázrak v kuchyni: Ghí. Přepuštěné máslo využijete při pečení, dušení i restování
KOVÁŘOVÁ: Kdože tu má máslo na hlavě, pane hradní kancléři?
Názor
předchozí
...
5
6
7
8
9
10
11
...
další
Témata:
Bled
,
Cukrárna
,
dort
,
Evropa
,
Francie
,
Chřest
,
Janáčkova akademie múzických umění v Brně
,
Jock Stein
,
Losos
,
Máslo
,
Německo
,
olivový olej
,
Pavel Švagr
,
policie
,
Polsko
,
Praha
,
Rady šéfkuchařů
,
rakovina
,
Středozemní moře
,
Španělsko
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení