schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
med
Cukr, mouka, tuk. Jak upéct cukroví alespoň o špetku zdravější? A jak se chová těsto, do něhož dáme med?
Premium
Recept
Turecká káva byla ‚satanským nápojem‘ a vedly se kvůli ní krvavé spory. S českým ‚turkem‘ nemá nic společného
Premium
Doporučujeme
Každý člověk má svého lékaře, ještě by k němu měl mít včelaře a povede dlouhý život, říká Miroslav Peroutka
Premium
Dezinfekce propolisem a zábaly z medu. Jak nám včely pomáhají s léčbou neduhů
Premium
Doporučujeme
Perníčky peče a zdobí už dvacet let. Umělkyně odhaluje kouzlo jejich chuti i dokonalého vzhledu
Doporučujeme
Gastronomie Pardubického kraje
Komerční sdělení
Masivní úhyny včelstev? Nepřiznají to, ale je to hlavně vina samotných včelařů, míní jejich svaz
Původní zpráva
Nelegální byznys s medem má mít utrum. Pančování oblíbené potraviny odhalí nové testy
S medem a hořkou čokoládou. Jak na kokosové nanuky?
Recept
Natrhejte si všelék plný vitaminu C. Z mladých kopřiv si můžete připravit i sirup
Na hity festivalu Jeden svět se můžete podívat online
Neber příliš medu, včele se odvděčíš. Festival Jeden svět uvede i dokument Země medu
Veterináři nařídili kvůli zakázanému léčivu stáhnout med Landis, obsahoval zbytky antibiotika
Lahodnosti mandlí podlehl celý svět. Málo se ví, že Československo bylo v jejich pěstování soběstačné
Premium
Doporučujeme
Včely z Ruzyně vyrábějí oceňovaný med a hlídají ovzduší u letiště
Včelstva v sázce. ‚Ohrožují je mnozí eko a bio hobby včelaři, kteří se učí na YouTube‘
Rozhovor
Je med skutečně tak zdravý, jak se říká?
Starat se o včely není jednoduché, ale jsou pro nás životně důležité, říká výrobce oceněné české medoviny
Pančované včelí výrobky zaplavují Česko. Lidé mylně preferují tekutý med, zárukou kvality je ale krystalizace
Vězeňské včely učí trestance trpělivosti
Pampeliškové Velikonoce. Obohaťte si jídelníček a připravte si nádivku či med
Na Kubě žijí šťastné včely, jejich med je Evropě žádaný
ŠÁDA: Ořechovice, s medem, solí i jen tak. Vlašské ořechy jsou pokladem všech gurmánů
PRVOREPUBLIKOVÉ SKVOSTY: Dům zemědělské osvěty, 92 let agrikulturního giganta
Řecké vábení. Cherry rajčata s kozím sýrem, tymiánem a medem
Studenti z Plzeňska vymysleli úlovou váhu, neruší včely při snůšce
Pokuta 200 tisíc korun za nekvalitní med, jeho falšování je běžné
Chlapec z medu. Herec Shia LaBeouf si ve své autobiografii zahraje vlastního otce
RECENZE: Černý med. Modelový ráz hry s sebou přináší i některá úskalí
Med od Pošumavské včeličky pocházel z Číny. Prodejci hrozí milionová pokuta
Med z pražského letiště vyhrává medaile. Ale běžně se neprodává
Leo Pavlát: Židé slaví rok 5778. Na stole mají med, ořechy musí zmizet
Rozhovor
Veterináři pozastavili činnost firmě Včelpo, která patří včelařskému svazu
Návrat ke včelaření? Slováci chovají nejvíce včelstev za 20 let
Každý druhý med je nekvalitní, jak jej vybírat?
Medové slasti pod Akropolí. Vynechte turistické pasti a hledejte kvalitní produkty
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu