schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Exotické ovoce plné antioxidantů. Poznejte kustovnici čínskou
Doporučujeme
Opomíjené kdoule. Zkuste 5 receptů z netradičního ovoce
Seriál
Zlatavý kousek nebe. Masopustní koblihy třikrát jinak
Doporučujeme
Broskve i pampelišky. Německé pivovary vaří z nových druhů chmele
V restauracích v Tel Avivu je málo personálu, hosté jí z plastu
Darujte k Mikuláši vlastní bonbony. Přinášíme recept na sladké trio
Doporučujeme
Jako první v Paříži mají na jídelníčku hmyz. Restaurace slaví úspěch
Češi sbírali potraviny pro potřebné. Zapojilo se 111 obchodů
Aktualizováno
Oblíbili si je Bonaparte i Darwin. Jihoafrická vína zažívají obrodu
Že byste nedali pivo do koláče? Vyzkoušejte netradiční recepty
Doporučujeme
Návrat ke kořenům. Kanadský šéfkuchař objevuje kouzlo tamní kuchyně
Harlekýn jako z cukrárny? Vyzkoušeli jsme pro vás recept
Recept
Je naraženo! V Mnichově začal pivní Oktoberfest
Rýže, plátek ryby a zkušené ruce. Nyní sushi vyrábí roboti
Vinaři z Bordeaux mají špatný rok. Prudké bouře poničily celé vinice
Festival dobrého jídla v Luhačovicích. Je libo saranče nebo červy?
Obrazem
Stravovací návyky Francouzů se mění, denně sní jen půlku bagety
Koláčové slavnosti nabídnou i jízdu speciálním vlakem
Kuřecí z roku 1967 mířilo v Číně na pulty
Na talíři ve francouzských restauracích končí šneci nasbíraní u cest
Létající kuřata a tančící roboti jsou tahákem bangkockých restaurací
Francouzské restaurace musí přiznat, zda vaří z čerstvých potravin
Dříve francouzská delikatesa. Nyní zažívají hlemýždí farmy boom v Polsku
Vídeňská restaurace nabízí 'mafiánské' menu, Itálie protestuje
Nadívaná oliheň i pečení garnáti. V pásmu Gazy umí připravit dobroty
Jak na jehněčí pečínku? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Na 60 hostů se přiotrávilo v michelinské restauraci v Kodani
Lákavá Asie: Hongkong svádí šéfkuchaře z Paříže či New Yorku
Světové ceny potravin loni klesly, i tak ale zůstávají vysoké
Jak správně připravit obložené chlebíčky? Rady od odbornice
První víno pěstoval člověk na nehostinném jihovýchodě Turecka
Oblíbený čaj darjeeling. Pěstitelé chtějí značce vrátit dobré jméno
Jak zpracovat vnitřnosti? Tipy přináší Roman Paulus
Thai Oishi: Bangkok pod „Nuselákem“
Sýr je starý 7000 let. Našly se jeho zbytky na keramice
Potraviny za rakovinu nemohou, tvrdí američtí vědci
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu