Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Jídlo pod palbou
Témata
Češi v cizině
PUNČOCHÁŘ: Opravdu skvělá marmeláda? Přidejte badyán, skořici či med
Seriál
KONHEFR: Prémiové potraviny. Je jejich cena odpovídající, nebo je to podvod?
SOMELIÉR: Burčák nikdy nekupujte ve stáncích u silnice
KOKO: Lesk a bída foodblogerů. Může vás psaní blogu uživit?
KONHEFR: Špatnou kávu se musíme naučit vracet. Jde i o naše zdraví
SOMELIÉR: Bílé, nebo červené? Jak si vybrat víno k houbám?
KONHEFR: Farmářské potraviny. Kvalitní produkty, nebo jen byznys?
Seriál
KOKO: Hamburger je mrtev. Utrpěl umučeným karbanátkem s prefabrikovanou houskou
Doporučujeme
PUNČOCHÁŘ: I šéfkuchař masožravec musí umět připravit jídlo vegetariánovi
SOMELIÉR: Manuál na dovolenou aneb jaké víno ochutnat v Itálii či Chorvatsku?
PUNČOCHÁŘ: Restaurace si otevírají lidé, kteří mají peníze, ale neumí nic
SOMELIÉR: Šumivé víno do koktejlu? Lepší než byste čekali
PUNČOCHÁŘ: Proč nemůžeme jíst na food festivalech z talířů?
SOMELIÉR: V létě vsaďte na růžové víno. Hodí se ke grilovanému masu i dezertu
PUNČOCHÁŘ: Všichni se zajímají o jídlo. Dobrý kuchař je ale nedostatkové zboží
Seriál
SOMELIÉR: Motání sklenkou a mudrování aneb Jak degustovat víno
VANĚK: Soutěže mladých kuchařů v režii práškovacích firem. Vaří na nich i z taveného sýra
Doporučujeme
PUNČOCHÁŘ: Pražská gastronomická scéna dostává na zadek
Doporučujeme
SOMELIÉR: Jak degustovat aneb Příručka pro začátečníka díl první
PIVNÍ SOMELIÉR: Vícestupňový březňák. Co nás čeká na pípách o Velikonocích
PUNČOCHÁŘ: Přát někomu michelinskou hvězdu? To se v Česku nenosí
Seriál
SOMELIÉR: Drahé víno v supermarketu? Vyhněte se mu obloukem
PIVNÍ SOMELIÉR: Čekání na víkend a jak přežít gastro masakr v pivnici
PUNČOCHÁŘ: Píšu, protože mě to baví. Reklamu nedělám nikomu
SOMELIÉR: Drahé víno nemusí být lepší. Záleží na tom, co vám chutná
PIVNÍ SOMELIÉR: Zkvalitňování pivní kultury v Čechách? Logický důsledek ‚převínění‘
Seriál
ZAHÁLKA: Palmovému oleji se vyhýbám. Kvůli zdraví i etice
PUNČOCHÁŘ: Kvalitní zvěřinu v Česku nekoupíte. Vše putuje do zahraničí
Seriál
PIVNÍ SOMELIÉR: Dělení Čechů na dolňáky a horňáky? Platí to i u piva
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Vařit pro generála z Abu Dhabí? Stres a tuhé jehněčí
Seriál
SOMELIÉR: Silvestrovská chuť levného luxusu, zapomeňte na prosecco
Seriál
SOMELIÉR: Svatomartinské víno je tu. K huse se nejlépe hodí červené
VANĚK: Tajný rozhovor Staňa a Honzy. O polských šmakuládách i o tradičních piškotech
SOMELIÉR: Pozdní sběr za stokorunu? Sotva
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Lanýže za každou cenu. Jak si čeští šéfkuchaři usnadňují práci?
SOMELIÉR: Víno s chutí severního vánku? Blbost
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
další
Témata:
Four Seasons
,
Francie
,
houska
,
Hrozen
,
hřbet
,
jablko
,
Jaroslav Kmenta
,
Jaroslav Zahálka
,
jídlo
,
koktejl
,
koncept
,
práce
,
recept
,
Roman Vaněk
,
Španělsko
,
šunka
,
umění
,
vaření
,
vůně
,
zdraví
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení