schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
‚Laik rozdíl mezi čerstvou a mrazenou husou nepozná. Na obě stačí sůl, kmín a jablka‘
Rozhovor
Obnažený McDonald’s. Odborníci napočítali 40 ingrediencí v kuřecích nugetách
Americký test odhalil lidskou DNA v párcích. Ve vegetariánských bylo také maso
Dýně už není jen kompot, dělají se polévky, placky i pyré
Nejlepší kuchařkou roku je Kuchařka první republiky
České potraviny? Klamání zarazí zákon
Nastává čas švestek. Udělejte si z nich nadýchaný koláč
Většina ruských sýrů jsou padělky. Vyrábí se z rostlinných tuků
Hrozně mě baví prvorepubliková a rakouská kuchyně, říká oblíbená autorka Zatloukalová
Rozhovor
Vařte z čerstvého, podzim je ideální období, říká šéfkuchař Váňa
Rozhovor
Absolutní hit sezóny. Dýňový džem se skořicí je dokonalou konspirací chutí
Kuchařem roku se stal Tomáš Kourek. Tématem letošního ročníku byla zvěřina
V Karlovicích vrcholí přípravy na gastrofestival, pekaři pečou stovky frgálů
Sníh je tajná zbraň finských vinařů. Používají ho jako izolaci před mrazem
Italští cukráři budou péct největší koláč světa
Déle kojené děti se lépe stravují. Vyžadují více ovoce i zeleniny
Netradiční pekárna v Olomouci. Pochutnají si tu psi i jejich majitelé
Do Česka láká turisty absint. U Čechů tak oblíbený není
Hospoda v Londýně láká na gin: nepije se, ale dýchá
Výmluvy netřeba. Černá čokoláda je elixír mládí, co zahání stres a smutek
Chcete zabránit cukrovce? Nejlepší je olivový olej, tvrdí studie
Pusto, prázdno. Špatná houbařská sezona pokračuje a zdaleka nekončí
Nápoje pro horké letní dny: Vyzkoušejte limonády z rybízu či levandule
Doporučujeme
Zázrak v kuchyni: Ghí. Přepuštěné máslo využijete při pečení, dušení i restování
Korpulentní Rettigová experimentovala s recepty i s psaním. Zemřela před 170 lety
Ruský poslanec navrhuje kvóty na tradiční jídla v restauracích
Machističtí Pat a Mat u rožně. Stal se z grilování v Česku národní sport?
Doporučujeme
Co jíst v létě? Zeleninu, oříšky i maso. Řiďte se selským rozumem, radí odbornice
Rozhovor
Vanilkové nanuky obsahují levný olej místo mléka, ukázal test
Češi kupují méně zmrzliny. Má to ale zachránit borůvková příchuť
Burger King představil červený burger. Chystá i zelenou, fialovou či duhovou variantu
Káva z trusu thajských slonů má cenu zlata. K dostání bude nově i v Evropě
Červen s košíčkem: samosběr jahod začíná. Kam pro ně zajet?
Nejlepší vína střeží specializované firmy. Služby nabízí v Londýně či Paříži
Utopenci a zavináči na Expu táhnou. Dalším hitem je plzeňské pivo
V Sarajevu uvařili 4 tuny polévky. Zapsali se do Guinessovy knihy rekordů
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu