„Ačkoliv se v Ústí v posledních deset let vyskytuji pravidelně a dlouhodobě, ve městě nežiju. Jsem ale nucen se tady pravidelně stravovat a ne vždy můžu volit samoobslužnou verzi. Protože jsem sám vášnivým kuchařem, obsloužím se nejspolehlivěji. Ne vždy je na ale to čas a energie. Volba tedy padá na restaurace. Bohužel v Ústí je to s opravdu kvalitní gastronomií tristní, ostatně jako s přístupem ke kultuře - ať už života nebo jako takové. Za mě osobně je podnikem, který mohu doporučit bez rizika, indická restaurace Táj Mahal v Malé hradební ulici,“ doporučuje herec.
„Jím tam poměrně často od dob otevření a podnik si drží styl, chuťový zážitek dle vlastní volby i solidní obsluhu. Provozovatelé jsou skromní pákistánští mistři svého řemesla a je radost si nechat poradit a skvělé, čerstvé a útroby nezatěžující jídlo si skutečně užít,“ dodává Rímský.
A dále doporučuje: „Z takových těch typicky českých restaurací bych rozhodně doporučil obstarožní hotel Slavia u Střekovského nádraží, kde mají neuvěřitelný výběr poctivých a takřka podomácku uvařených hotovek,“ říká na konec.