Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
polévka
Jako lék i na talíř. Zařaďte do jídelníčku co nejvíce bylinek, prospívají organismu
Vítání jara. Připravte si skvělou řeřichovou polévku podle šéfkuchaře
Recept
Oběd kancelářských krys: Kde si pochutnat na vegetariánských jídlech na Žižkově?
Exkluzivně
Jarní jídelníček: vyzkoušejte krémovou pórkovou polévku
Recept
Šéfkuchar Štift: Nechápu instantní bramborovou kaši, to už mi hlava vůbec nebere
Rozhovor
Skvostný kuřecí vývar se zázvorem asijského střihu. Tajemství je v surovinách i postupu
Oběd kancelářských krys: Kam za českou klasikou v Malešicích?
Exkluzivně
Karmínová barva a silný vývar. Připravte si ukrajinský boršč
V Praze se rozdávala vánoční polévka. S Krnáčovou ji netradičně naléval i Babiš
Na Štědrý den se bude v Praze tradičně rozlévat rybí polévka
Iberská šunka a plody moře. Každý region Španělska má trochu jiné vánoční menu
Tak trochu jiná vánoční polévka. Zkuste smetanovou s řasami
Oběd kancelářských krys: Kam v Praze na nejlepší polévky?
PUNČOCHÁŘ: Co s dýní? Není jen na polévku, skvělá je i do koláčů
Seriál
VIDEORECEPT: Připravte si hovězí pho bo podle šéfkuchaře
Exkluzivně
Oběd kancelářských krys: Kde si dát na Palmovce polévku pho či kari?
Exkluzivně
Liška jako houbařský evergreen ve smetanové polévce
VIDEORECEPT: Indonéská kuřecí polévka Soto ayam
Japonská kulturní ikona. Polévka ramen, tentokrát s miso a vepřovým masem
Doporučujeme
Oběd kancelářských krys: Guláš či hovězí vývar. Kam za českou klasikou na Smíchově?
Exkluzivně
Zahřejte se. Připravte si celerovou polévku podle šéfkuchaře
Lokty u sebe a společné srkání. To je Totto Ramen v New Yorku
Oběd kancelářských krys: Kam na vegetariánské jídlo v centru Prahy?
Exkluzivně
Zachraň jídlo: Nejlepší způsoby jak uchovat chuť i vůni letních rajčat
Video
Oběd kancelářských krys: Do kterého bistra jít na Vinohradech?
Exkluzivně
Řecký jogurt je jedním největších vynálezů všech dob. Chladivý a osvěžující v polévce
Oběd kancelářských krys: Kam na českou klasiku v Nuslích
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si čínskou polévku s rybími knedlíčky wonton
Exkluzivně
Zachraň jídlo: Pórková nať je nejzdravější část pórku, zužitkujte ji
Super zdravá zelená polévka. Bylinky však nevařte, jen rozmixujte
Oběd kancelářských krys: Kde si dáte nejlepší pho či ramen v Karlíně?
Oběd kancelářských krys: kam za veganským jídlem na Vinohradech?
Exkluzivně
Jednoduchá polévka, která zasytí. Zkuste vývar s vejci
Připravte si doma očistnou koriandrovou polévku
Zprávy dne podle editora: Řezat sem, řezat tam, falešná lupénka a pravda o Star Wars
Kulajda či kaldoun. Polévky jsou skutečnou perlou české kulinární tradice
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
Andrej Babiš
,
bylinky
,
Jerez de la Frontera
,
jídlo
,
Máchovo jezero
,
Manhattan
,
maso
,
Ministerstvo zdravotnictví České republiky
,
Miroslav Vodrážka
,
Petržel
,
Polévka Pho
,
Polsko
,
řasy
,
Smíchov
,
Štědrý den
,
tradice
,
Václavské náměstí
,
Valašsko
,
Vinohrady
,
zelenina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení