Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
polévka
Když kapr není cítit rybinou. Jak chutná ryba z domácího chovu?
Sólo pro topinambur. Připravte si nadýchanou polévku, radí Jan Punčochář
Zdravá, chutná a výživná. Dejte si polévku z červené řepy a fenyklu
Houby jako z pohádky. Jak na polévku z kotrče, poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Batátová polévka s chilli ořechy. Jak na ni?
Recept
Chřestová polévka s parmazánovými krekry. Jak na ni?
Hummus, ravioly, ale i páj s pekanovými ořechy. Jak na dýně poradí šéfkuchaři
Anketa
Královny ukrajinské kuchyně. Ochutnejte soljanku, okrošku nebo kuřecí vývar
Osvěží a skvěle chutná. Zkuste studenou rajčatovou polévku Salmorejo
Luxusní restaurace ve stylu street food. Ochutnejte netradiční tataráky i indonéskou kuchyni
Kapusta je chuťově jedinečná, jen to s ní musíte umět. Zkuste bílou polévku
Recept
Velrybí polévka jako norské jídlo přátelství, říká Čech. Ochutnávkou kytovce spáchal ‚osobní ekoterorismus‘
Doporučujeme
Sbaleno na túru: Na treku bez kručení v břiše
Chalupářská polévka z černých fazolí s koprem
Dýňová polévka inspirovaná mexickou kuchyní. Jak na ni?
Kontrast chutí i netradiční kombinace. Jak na asijskou polévku s křupavým bůčkem
Recept
Dopřejte tělu detoxikační polévku. Jak na ni podle pěti elementů?
Recept
Na Tučný čtvrtek budou restaurace nabízet dvojité panáky a jídlo navíc
Co vykouzlíte ze zbytků? Zkuste švýcarskou sýrovou polévku
Pikantní kuřecí vývar se zázvorem a chilli podle Karolíny Kamberské
Recept
Jak na rybí ragú? Základem je dodržet správné pořadí ingrediencí, radí novinářka a foodblogerka
Thajská kokosová polévka podle Karolíny Kamberské
Vyzrajte na kocovinu. Přinášíme 5 jednoduchých receptů na česnečku
Smetanová rybí polévka podle Karolíny Kamberské. Jak na ni?
Hřib se ujal naběračky. Pro vánoční polévku si přišli turisté i lidé bez domova
Vánoční polévka se šneky a česnekem. Jak na ni, poradí šéfkuchař
Vánoce na ulici. Bezdomovci v Praze mohou před Vánocemi na modlitbu a polévku
Letenská Dobromila: vítaná alternativa k hipsterským bistrům či běžným restauracím
Známé i neznámé chuťovky z ekvádorské gastronomie? Morčata i červi
Polévka z hlívy ústřičné podle receptu Karolíny Kamberské
Recept
Krok za krokem: jak na vietnamskou polévku pho bo s hovězím masem
Od zobáku po biskupa. Svatomartinské husí variace
Sytá, ale chladivá polévka z Litvy. Jak na šaltibarščiai?
Recept
ŠÁDA: Hrášek, zelené dítě známé luštěniny. Zkuste studenou polévku
Zeptali jsme se vědců: Proč polévka kysne?
Jahody a rajčata v polévce? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře
Recept
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
česnek
,
Dobrá chuť
,
Ekvádor
,
Hlíva
,
Chřest
,
Itálie
,
James Oliver
,
kapr
,
Majoránka zahradní
,
Norsko
,
podle Grusovky
,
Praha
,
Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy
,
rajče jedlé
,
Recepty
,
rybník
,
Štědrý den
,
Ukrajina
,
Zdeněk Hřib
,
zelenina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení