schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
šunka
Veterinární správa nařídila stáhnout z trhu krůtí šunku, obsahovala listerii
Porno se točí jak reklama na šunku. Když jsme se přišli podívat, herce to nakoplo, říká režisérka filmu Její tělo
Premium
Rozhovor
Chorvatská kuchyně nabízí plody moře, sušenou šunku i řadu dalších specialit. Každý region nabízí něco svého
Premium
Doporučujeme
Oceňovaný šéfkuchař, který dělá reklamu na McDonald’s. Nikdy jsem se netajil tím, že miluju fastfood, říká Forejt
Premium
Rozhovor
Šunka v petrželi a voňavý sulc. Jak na tuhle dobrotu, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Snižují hladinu cukru v krvi a mají léčivé účinky. Kam vyrazit na májovky a proč si jich houbaři cení?
Doporučujeme
Hladovkou nezhubnete nikdy. Co všechno patří do zdravého jídelníčku a čemu se vyhnout?
Premium
Doporučujeme
Pro pistáciové croissanty k nám lidé jezdí přes půl Prahy. Jak vypadá recept na úspěch?
Doporučujeme
,Levné nemůže být dobré.’ Švýcarsko má nejdražší maso na světě
Z korporátu k řezničině. Lidé nakupují kvůli koronaviru víc, říká řezník
Rozhovor
Cuketový salát se sušenými rajčaty a šunkou
Recept
Do světa španělských mistrů kráječů vstupují ženy. Krájí luxusní šunku jamón
Jak na rozmarýnový quiche s brynzou, parmezánem a španělskou šunkou
Recept
Pražská šunka má evropský glejt. Zvítězila méně náročná, normalizační receptura
Iberská šunka a plody moře. Každý region Španělska má trochu jiné vánoční menu
Mrkvová s avokádem či lučina s krůtí šunkou. Jak na zdravou svačinu?
Pata Negra v Ostravě. Španělská restaurace s rodinnou atmosférou
Čarování s éčky: jak uvařit šunku z vody a kterým přídatným látkám se raději vyhnout?
KONHEFR: Prémiové potraviny. Je jejich cena odpovídající, nebo je to podvod?
Chovatelé pštrosů z Hněvošic chtějí jako první na trhu vyrábět pštrosí šunku
Je pražská šunka ‚tradiční specialita‘? Evropská komise rozhodne do června
V šunce jsou stejné látky jako v cigaretách, říká odborník na výživu
Rozhovor
Kvalitní šunka není špekáček. Vzdát se všech uzenin podle odborníka není třeba
Už i Albert říká, kolik masa mají jeho šunky. Řetězce ale řeší, co je 'maso'
Doporučujeme
Balená šunka, salámy a pití pro děti. 10 největších hnusů v supermarketech
Doporučujeme
Kolik je v šunce masa? Na cedulkách to často není, řetězce se ohání přehledností
Doporučujeme
Pět skvělých šunek místo gothaje? Večer je vyhodíme, říká šéf kvality Albertu
Rozhovor
Lacině, chutně a kvalitně? Ne s Láďou Hruškou, míní šéfkuchaři
Doporučujeme
Zeman: Islamisté ohrožují bezpečnost světa víc než ukrajinská krize
Šunková absurdita. Úřady rozhýbalo udání kvůli bezmasým prasatům
Doporučujeme
Jatka i výroba šunky. Co vlastně jíme? Vaněk má nový gastro pořad
Co vám uniklo: zátah na pumpaře a Vrbův konec v Plzni
Jaké šunky jsou ty nejlepší? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Italové, Němci i Slováci jdou proti Česku. Neuznávají pražskou šunku
Doporučujeme
Stálice španělské kuchyně? Šunka z iberského prasete
Pandy chtěly vyhynout, lidé jim to kazí, sdělí Češi v Cannes
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu