Pátek 17. května 2024, svátek má Aneta
Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
hlávkové zelí
Kachna se zelím nebo houby na kyselo. Na chlebíčky můžete dát cokoli
Rozhovor
Podzimní zelenina a dary lesa. Jak na smetanové zelí s houbami?
Sváteční pečená husa. Jak na ni poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Cudle nudle: cukety jinak. Mnoho žen je miluje, mnoho mužů zavrhuje
Burger na máslové dýni se zelným salátem
Recept
Jak na knedlíčky momos? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Doporučujeme
Česká klasika tak trochu jinak. Vyzkoušejte krůto-dýňo-zelo bez mouky
Jak na pečený květák? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Recept
Tradiční česká superpotravina. Jedna z nejvšednějších přísad v tuzemské kuchyni má nečekané vlastnosti
Pečená husa s jablky a červeným zelí podle šéfkuchaře Radka Davida
Po trenérovi hodili zelí, potom ho propustili. Těžký konec trenéra Bruce
ŠÁDA: Kadeřavá princezna. Kapustu děti nemusí, ale je nejúžasnější druh zeleniny
Králičí roláda, pyré z červeného zelí, omáčka z řepy podle šéfkuchaře
Recept
Malínský křen, český česnek i chřest. Znovu objevené poklady se vrací na naše stoly
Dokonalý lék na šedé a mrazivé dny? Uvařte si segedínský guláš
Kimči. Korejská národní vášeň i zdravá pikantní pochoutka
Obě Koreje jsou naprosto odlišné. Každá má své kysané zelí kimči
Škubánky na slano. Zkuste je s červeným zelím
Recept
Zelí je plné vitamínů. Připravte si z něj slaný koláč
Zkvašená móda. Proč je fermentace sexy a jak s ní začít?
Doporučujeme
Mráz a zimní beznaděj zboříte horkou zelňačkou. Prověřeno
Na Mallorce mi nejvíce chybělo kysané zelí, tvaroh a český chleba, říká Češka
Češi v cizině
Znáte koložvárku? Připravte si doma zapékané zelí
Klasika, která neomrzí. Jak na plněné knedlíky se zelím?
Recept
Sváteční hodování? Svatováclavská kachna s medem a červeným zelím
Recept
Půvabné pak choi. Peginské zelí pro linii i dobrou chuť s vepřovými kuličkami
Česká klasika. Kachní prsíčka se zelím a pošírovaným jablkem
Tam, kde dříve rostly hlávky zelí, stojí fabriky
Kdo Jaipur ochutná, zamiluje si ho
Co vám uniklo: nový kandidát do vlády a příliš teplý leden
Jak se obědvá u prezidenta? Konfitovaná kachna se zelím i créme brulée
Doporučujeme
Jak připravit polský bigos? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Vědci: Brokolice, kapusta či zelí jsou zbraně proti ozáření
Zájem o krouhané zelí roste, lidé si jej častěji sami nakládají
Restart těla? Zkuste ovocné nebo zeleninové džusy
Na valašskou kuchyni nedám dopustit, říká šéfkuchař Pavel Václavík
Rozhovor
předchozí
1
2
3
další
Témata:
Finsko
,
Grand Restaurant Festival
,
Hradčany
,
Jídlo pod palbou
,
Jiří Rusnok
,
Korea
,
kuchyně
,
kuchyně
,
Mladá Boleslav
,
ovoce
,
Petr Ševčík
,
podle Grusovky
,
Pohlednice z cest
,
příroda
,
rakovina
,
rostliny
,
salát
,
Slovácko
,
Wales
,
zájezd
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení