schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
restaurace
Kde si i miliardář připadá chudý. Ze Saint-Tropez je oáza superluxusu
Hospody v Anglii a Walesu padají jako hrušky. Letos tam končí dvě denně
Turka si dnes dávám už jen z nostalgie, říká spoluzakladatel kavárenského řetězce The Miners
Zapomeňte na sendviče, dejte si carpaccio z humra. I taková lahůdka na vás čeká v novém salonku na letišti v Dauhá
Bez nápoje i polévky. Ceny obědů už tolik nerostou, lidé však nadále šetří
„Fiala mě nechválil. Zvažoval jsem rezignaci,“ přiznal Blažek po setkání s Nejedlým
Jak na řepu na víně? Výhodou je, že ji nemusíte loupat, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Stodola, která se změnila v restauraci na vás dýchne atmosférou srpnového poledne
Nejchutnější talíř. Jak na patisonový krém, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Čech přepadl v Římě restauraci. Policii zajímá i jeho kuše, chybí ale tlumočník
Proč se stýkáte s lumpy? volali lidé na Blažka. Vysvětlit kauzu mu ale nedovolili
Blažek půjde na kobereček kvůli hospodě s Nejedlým. Omlouvám se, vzkazuje
Český šéfkuchař, který vařil světovým hvězdám. Depardieu se mi v kuchyni zabydlel, chodil si vařit, na co měl zrovna chuť
Premium
Rozhovor
Nejedlý na „rodinnou oslavu“ pozval vlivné podnikatele, včetně známých lobbistů
Fiala považuje setkání Blažka s Nejedlým za nevhodné, Bartoš za hranicí dobrého vkusu
Blažek a Nejedlý pět hodin u jednoho stolu. Hodně pršelo, hájí se ministr
Jste sám? Je nám líto. Některé zahrádky v Barceloně neobslouží jednotlivce
Víc než jen karbanátek. Jak na rozebraná skotská vejce, poradí Pavel Drdel
Americké podniky, kina i divadla zavírají dřív. Trend nastavila práce z domova
Ruští turisté v Černé Hoře napadli číšníka, místní na ně vzali židle
KVÍZ: Jste opravdový gurmet? Otestujte své znalosti ze světa michelinských restaurací
MACHALICKÁ: Barrandovské terasy po rekonstrukci neprokoukly. Developer předvedl alibismus
Premium
Názor
BUŠTA: Není dobře, že zaplatíme Michelinovi. Z jiných důvodů, než si myslíte
Premium
Názor
Chorvatsko málo známé. Pět nejvzdálenějších chorvatských ostrovů pro aktivní dovolenou
Premium
Seriál
Expert počítá, jak se Česku zaplatí Michelin. „Klienti vyrazí do Olomouce a už se nebudou chtít vracet do Prahy“
Premium
Rozhovor
Stát si neuvědomuje, že 50 milionů je dobrá investice, míní michelinský kuchař
KOLMAN: Luxusní obědy za cizí peníze. Dotace na michelinského průvodce je morálně neobhajitelná
Premium
Názor
U nádrže Orlík vyhořela restaurace, dva lidé jsou v nemocnici
Restaurace s duší. Místo prvorepublikového kina dnes najdete stejnojmenný podnik Alma
V Blansku jídlo servíruje robotická kočka, hosté ji mohou pohladit za ušima
Bretaň a Normandie jsou v současnosti trendy i pro Francouze. A nejen kvůli skvělé kuchyni a památkám
Premium
Seriál
Ukrajinskou pizzerii zasáhly ruské střely. Zemřelo devět lidí, včetně dětí
Valencie, město plné mystiky svatého grálu a skvělého jídla. Právě odsud totiž pochází pravá španělská paella
Premium
Doporučujeme
„Bezhotovostní" Česko často končí u vstupu do hospody. Proč majitelé restaurací odmítají platby kartou?
Premium
Analýza
V restauraci na severozápadě Číny vybouchl plyn. Zahynulo 31 lidí
České vs. chorvatské obchody. Vyplatí se nakoupit jídlo doma, nebo až po příjezdu na dovolenou?
Premium
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu