Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
smetana
Co do dortu? Rady a tipy od uznávané šéfcukrářky na univerzální náplň
Svěží panna cotta. Na dozdobení použijte něco kyselejšího, radí cukrářka
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Sedláčka: k večeři si dáváme dušené slávky se zeleninou
Premium
Recept
Se zvěřinou na svátečním stole nešlápnete vedle, radí Jan Punčochář
Obliba vaječného likéru stoupá. Odkud se vzal tekutý dezert pro dospělé a jak ho ‚vymazlit‘ k dokonalosti?
Premium
Doporučujeme
Napěněná čokoláda. Pokud se budete řídit pravidly, zkazit ji nemůžete, radí cukrářka
Domácí eklérky. Jak se stříká krém neviditelnými otvory, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Léto voní po meruňkách. Ovoce, díky kterému nezestárnete a posílíte imunitu
Jak na oblíbený vanilkový termix? Zkuste recept foodblogerky
Rychlý oběd do deštivých dnů. Připravte si krémové těstoviny s lososem
Tiramisu a jiné dezerty, které není třeba péct. Tady jsou recepty na ty nejlepší z nich
Premium
Seriál
Dětství na lžičce. Jak na čokoládový termix poradí foodblogerka
Recept
Cappuccino Panna cotta. Italská lahůdka podle foodblogerky
Recept
Podzimní pajšl. Jak na plíčky na smetaně, poradí Jan Punčochář
Lehce rozechvělý dezert. Zkuste meruňkovou panna cottu, radí Punčochář
Recept
Řezník: Dal jsem zákaznici recept na svíčkovou, za týden se vrátila, že se manžel do ní znova zamiloval
Rozhovor
PEKÁRKOVÁ: Růže se smetanou. V Americe se soudí každý a každá nehoda má viníka
Dezert sladký tak akorát. Zkuste dýňovou smetanovou ‚rýži‘ se skořicí
Recept
Smetanová rybí polévka podle Karolíny Kamberské. Jak na ni?
Cena průmyslového másla neustále roste, zvyšuje se poptávka po farmářském
Drahé máslo žene lidi k domácí výrobě. Ke stloukání se používají mixéry i PET lahve
Zkuste netradiční květákový koláč s parmezánem
Rybízová či borůvková. Jak na domácí ovocné zmrzliny?
Nejjemnější maso. Zkuste dušená líčka a celerové pyré, radí Paulus
Doporučujeme
Nebaví vás zavařovat? Přinášíme 5 tipů na ovocnou zmrzlinu
Doporučujeme
Smetana na vidličku. To je panna cotta podle Romana Pauluse
Recept
Nestíháte? Zkuste cukroví na poslední chvíli
Nejoblíbenější zmrzlina šéfkuchařů. Jakou si dává Pohlreich?
Doporučujeme
Jak připravit plíčky na smetaně? Poradí Roman Paulus
Na hotovku a panáka. Smažák si tu ale nedáte
Recenze
Nebojte se jehněčího. Jak ho upravit? Radí šéfkuchař Roman Paulus
Brambory na knedlíky, kaši i placky. Které zvolit?
Které zmrzliny jsou nejlepší? A na co si dát při výběru pozor?
Které zmrzliny jsou nejlepší?
Jahodovou kúrou proti melancholii
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu