Pátek 22. září 2023, svátek má Darina
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
uzenina
Víc než jen karbanátek. Jak na rozebraná skotská vejce, poradí Pavel Drdel
Sezona domácích klobás. Jak si je připravit doma i v karanténě, radí Jan Punčochář
ČÍNSKÝ ŠOK: Co Čecha frustruje na životě v Číně? Žádný kváskový chléb, dobré pivo ani uzeniny
Na Zlínsku našli mrtvé divočáky nakažené morem, Rusko rozšířilo embargo na vepřové
Snížit DPH z uzenin by nás stálo miliardu, přiznává Babišova náměstkyně
Nezdravé jídlo neexistuje, říká kuchař Vaněk k varování lékařů před uzeninami
Rozhovor
Tvrzení WHO o uzeninách jen šíří paniku, říká odbornice Jana Dostálová
Americký test odhalil lidskou DNA v párcích. Ve vegetariánských bylo také maso
Párečky jsou jako sluneční paprsky, uklidnil ministr Němce po přidání uzenin mezi karcinogeny
Sobotka spojuje zprávu o škodlivosti uzenin s migrací muslimů. Sklidil za to kritiku
Původní zpráva
V šunce jsou stejné látky jako v cigaretách, říká odborník na výživu
Rozhovor
Kvalitní šunka není špekáček. Vzdát se všech uzenin podle odborníka není třeba
Už i Albert říká, kolik masa mají jeho šunky. Řetězce ale řeší, co je 'maso'
Doporučujeme
Kolik je v šunce masa? Na cedulkách to často není, řetězce se ohání přehledností
Doporučujeme
Pivo, kořalka, salámy, málo ryb a zeleniny. Největší hříchy českých lednic
Obrazem
OBRAZEM: Neobyčejné řeznictví. V čem je odlišné?
Jak splaskla odvodová aféra
Gourmet tipy: o víkendu se vydejte na tržiště nebo vemte děti na kurz
Špekáčky a 'lovečák' bude chránit EU. Vyrábět je však může kdokoliv
Italská vína, maďarské uzeniny...Češi si oblíbili národní potraviny
Penta posiluje na maďarském trhu uzenin
Organizátor 'výletu zdarma' chtěl rozdat 220 kilo závadných uzenin
Češi bojují s Poláky o kabanos
Česko-polská válka o kabanos pokračuje, Češi podali námitky v EU
Češi se přou s Poláky o kabanos. Sousedé prý záměrně klamou
Češi v. Poláci: čí je kabanos?
Špekáček, nebo život
Prázdninové dilema: Š Špekáček, nebo život
Hledá se řezník s velkým Ř
Hledá se řezník s velkým Ř
Audience u krále uzenin
Audience u krále uzenin
Jak se pozná špekáček
Špekáček, nebo buřt?
Špekáčekgate za námi aneb Nové české hobby
Méně masa, méně rakoviny plic
předchozí
1
2
další
Témata:
Amerika
,
červené maso
,
Český Šternberk
,
Evropa
,
Evropa
,
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy
,
Gourmet tipy
,
Kabanos
,
Marian Jurečka
,
Mezinárodní agentura pro výzkum rakoviny
,
Ministerstvo zemědělství České republiky
,
Moje peníze
,
párek
,
Pražský kulinářský institut
,
První světová válka
,
Rakousko
,
sluneční paprsek
,
snídaně
,
Vltava (Helsinky)
,
Zdraví
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení