Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
vývar
Japonská kulturní ikona. Polévka ramen, tentokrát s miso a vepřovým masem
Doporučujeme
Lokty u sebe a společné srkání. To je Totto Ramen v New Yorku
Zeleninové slupky a odřezky nevyhazujte. Můžete z nich mít grunt vývar
Jarní očista. Vyzkoušejte léčivou chřestovou polévku
Od čumáčku po ocásek. Připravte si extra silný vývar ze zbytků
Jednoduchá polévka, která zasytí. Zkuste vývar s vejci
Připravte si doma očistnou koriandrovou polévku
Kulajda či kaldoun. Polévky jsou skutečnou perlou české kulinární tradice
KOKO: Zapoměňte na chvíli na vývar. Obohaťte jídelníček o pasty do polévek
Na Vánoce, ale i ve vydatném vývaru. Zahřejte se jedlými kaštany
Tyrolské sýrové knedlíčky v silném vývaru se zeleninou podle šéfkuchaře
Recept
Španělský poklad. Jak připravit paellu?
Dietní a pikantní záležitost. Polévka pho se zeleným chřestem a cibulkami
Quinoa je plná vlákniny a bílkovin. Zkuste ji v kokosové polévce
Pesto z mrkvové natě a chlebová buchta. Stop plýtvání jídlem, vařte ze zbytků
Recept
Chřest je v kurzu. Zkuste recepty šéfkuchařů
Seriál
Vězněná pilotka Savčenková po 83 dnech začala jíst. Dala na radu lékařů
Aktualizováno
SOUTĚŽ: Kuřecí pho i vejce s dýní. Hledáte kuchařku na každý den?
Návyková záležitost. Jak připravit kuřecí polévku Pho doma?
Doporučujeme
Divoké kuře. Jak na zapomenutou perličku, poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Zkuste hráškovou polévku na ledu a bleskové hráškové lívanečky
Recept
Na tisíc způsobů. Vyzkoušejte italskou polévku, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Udělejte si ravioly s hovězí oháňkou. Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Koprovka? Jedině s loupanou plecí, radí Paulus
Recept
Objevte sladký fenykl, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Zkuste si udělat francouzský dvojitý vývar, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Risotto alla Milanese. Italský originál je jen jeden, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Krok za krokem. Jak uvařit vietnamskou hovězí polévku pho?
Doporučujeme
Jaké je tajemství slavné vietnamské polévky pho?
Jak připravit celerové velouté? Poradí Roman Paulus
Okurky lze upravit jako cukety. Tepelná úprava jim svědčí
Zabijáci vodáků. 10 nejnebezpečnějších jezů v Česku
Doporučujeme
Vídeň, to je tafelspitz. Zkuste i sladký trhanec
Jak na krémové polévky? Základem je vývar
Polévka je grunt. Jak připravit consommé?
5 nej receptů, které můžeme udělat s cibulí
předchozí
1
2
3
4
další
Témata:
5 věcí s ...
,
Evropa
,
Hanoj
,
Hovězí maso
,
Jan Punčochář
,
jírovec maďal
,
Jíška
,
Makro
,
maso
,
Moskva
,
omáčka
,
Praha
,
Roman Paulus
,
Roman Vaněk
,
rýže
,
Ukrajina
,
Vánoce
,
Vídeň
,
Vietnamec
,
Zdeněk Pohlreich
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení