schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Bistro
Když se svíčková dobře udělá, ani si nevšimnete, že v ní není maso, říká vegetariánská šéfkuchařka Miluše Makó
Premium
Rozhovor
Vařit se učil na skautských táborech a u babičky. Letos Václavík otevřel třetí bistro Kro a restauraci Alma
Doporučujeme
Když toho mám plný brejle, dám si krupicovou kaši. Jídlo má být jednoduché a zábavné, říká foodblogerka Bju
Premium
Rozhovor
Zúčastnil se MasterChefa, pak začal vyrábět vlastní dochucovadla. Chilli olej je lepší než kečup, říká
Rozhovor
Bára Karpíšková si otevřela vlastní bistro Bjukitchen. Chci dělat nejlepší saláty v Praze, říká
Nový talent na pražské gastro scéně. Ondřej Dufek začínal mytím nádobí, dnes je šéfkuchařem bistra Šodó
Zrekonstruovali restauraci Masaryčka. Nejraději máme přírodní materiály, ale použité neotřele, říkají architekti
Rozhovor
Trocha buržoazie. Bistro Topinka patří mezi gastronomickou špičku v Českém Krumlově
Doporučujeme
Kachní gyoza knedlíčky, které zná celé Brno. V nové japonské restauraci podávají i saké
Zkáza celebrity v berlínské knajpě. Soused baví, ale velké odpovědi nepřináší
Recenze
Kult jménem rámen. Japonská polévka, o které vychází specializované časopisy a má vlastní televizní show
Premium
Nová Etapa a legendární loupáky. Bez zkušeností vlétli ze světa foodblogerů do reálné gastronomie
Premium
Jednu restauraci jsme zavřít museli, z Karlína se stala krajina duchů, říká majitel bistra Onigirazu
Rozhovor
Nejvíc se obávám toho, že to nikdy neskončí. Jen přežíváme, říká majitelka Bistra 8
Rozhovor
Bolestné ztráty na tržbách. Rozvážkové služby podnikům příliš nepomáhají, říká majitelka bistra
Rozhovor
Kebab Berija či Chruščov se sýrem? Spor o Stalinův kebab opět odhalil obtížný vztah Rusů k minulosti
Gastronomii teď není úplně přáno, je to náročná doba, říkají majitelé Zona Bistro
Rozhovor
Příjemné ceny, veselá atmosféra i vynikající koprová omáčka. Nové bistro Yalta Craft stojí za návštěvu
Premium
Neuvěřitelný výhled i ceny. Nová terasa holešovického Bistra DOX stojí za návštěvu
Premium
Síť veganských bister Vegg-go majitele firmy Emco je v insolvenci, přispěla k tomu i koronavirová krize
Všežralovo bistro: Česká televize natočí pro ministerstvo spoty na podporu zdravé výživy
Brčko k pití opravdu nepotřebujete, říká gastro podnikatel
Rozhovor
Když kapr není cítit rybinou. Jak chutná ryba z domácího chovu?
Soba nudle a ramen v novém bistru. Nikdy bych neochutnal Katův šleh, říká šéfkuchař
Policie viníka otravy kebabu v bistru v Hradci nenašla, případ odložila
Otrava kebabem v Hradci Králové: maso bylo kontaminováno v provozovně, ukázaly testy
Původní zpráva
Infekce v hradeckém bistru pocházela od člověka, předpokládají hygienici
Pařížská bistra chtějí na seznam kulturního dědictví UNESCO
Po otravě kebabem v Hradci Králové zůstane v nemocnici jen jeden člověk
Nové bistro na Letné dostalo název Pipca. Specialitou jsou kuřata opečené na rožni
Doporučujeme
SOUTĚŽ: Psychiatr a spisovatel v asijském bistru. Vyhrajte Knihu noci
Římské chutě. Ricottový koláč s kousky čokolády je jednoduché potěšení
Recept
Obědy kancelářských krys: Kam v Praze na nejlepší párek v rohlíku
Exkluzivně
Red Piranha a samé ženy. Asijsko-český zázrak v Brně, který musíte ochutnat
Doporučujeme
Oběd kancelářských krys: Kam v Praze na nejlepší polévky?
ASI.JATKA: Sprostá nudle. Permanentně nas*aná tvář, nezdraví...
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu