schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
brambor
Sváteční pstruh trošku jinak. Zkuste ho se salsou, radí šéfkuchař
Bez kořenové zeleniny, s jablky či jogurtem. 10 receptů na bramborový salát od šéfkuchařů
Sólo pro topinambur. Připravte si nadýchanou polévku, radí Jan Punčochář
Jak připravit chutnou koprovku, poradí šéfkuchař
Recept
Čeští zemědělci sklidili o desetinu více obilí než loni. Dařilo se i bramborám
Malá bramborová revoluce; komu chutnají moučnaté brambory a kde se vzaly fialové hlízy?
Cibule stojí dvojnásobek než loni, zdražil i květák, brambory nebo vepřové. Levnější je ovoce
Cibule či brambory rekordně zdražily. Cenu táhne nahoru dovoz i nedostatek kvůli suchu
Chalupářská polévka z černých fazolí s koprem
Jak na židovské brambory? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Recept
Zdánlivě obyčejná brambora. Gastronadšenci se vrhli i na pěstování historických odrůd
Doporučujeme
Cena brambor v Česku stoupla. Zdražení způsobilo loňské sucho a menší zásoby
Připravte si grilovaný hřbet z přeštíka s bramborami a smaženou cibulí
Recept
Sto let starý recept. Vyzkoušejte filet z jihočeského sumce a pečené zámecké brambory
Recept
5 receptů na bramborový salát od šéfkuchařů. Který si vyberete?
Židovské brambory. Jaké to je mít topinamburovou farmu?
Rozhovor
Sklizeň obilí klesne téměř o osm procent, méně bude i brambor, úroda řepky stoupne
Brambor bude letos o čtvrtinu méně, v zimě zdraží. Může za to sucho
Štědrovečerní večeře bude letos dražší. Kvůli suchu poroste cena kaprů i brambor
První podzimní mlhy za oknem a irské lívance. Jak na ně?
‚Lidé nám říkali, ať neblázníme.’ Hranolkárna dobývá Česko, měsíčně spotřebuje tuny brambor
Podzimní večeře? Vyzkoušejte dýňové noky s houbami podle šéfkuchařky
Recept
Jak na vepřový hřbet s jelítkem a cizrnou? Zkuste recept šéfkuchaře
Studená i teplá. Polévka z pečených paprik a sladkých brambor s jogurtem a pistáciemi
DAVID: Vzpomínka na Robuchona. Jeho bramborová kaše byla prostě geniální
Batáty jsou nejzdravější zelenina světa. Zapečte je s pikantní chilli omáčkou a sýrem feta
Zdravá a rychlá večeře? Polévku z medvědího česneku zvládnete za půl hodinky
Recept
Připravte si velikonoční nádivku podle šéfkuchaře
Bramborový salát ze severu. Lehká varianta české vánoční klasiky
Doporučujeme
Vánoce na severu: švédské stoly, Kačer Donald a hromady pizzy na Boží hod
Slaná bramborová pochoutka. Jak se vlastně vyrábí?
Škubánky na slano. Zkuste je s červeným zelím
Recept
Bramborářský ústav vyšlechtil tmavomodré brambory. Nesou název Val Blue
S čedarem či pálivými papričkami. Bistro nabízí krokety na všechny způsoby
Doporučujeme
Americký sen? Bratři ve firmě začínali jako řidiči, nyní Strážnické brambůrky vedou
Z mačkadla na brambory se mohou uvolňovat rakovinotvorné látky, varuje ministerstvo
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu