schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
kuchyně
Italové v kuchyni. Jak na chřest s vejci?
Hory z pomazánek, zemina z čočky. Existenciální kuchyně dává jídlu nečekanou formu
S FILHARMONIÍ PO ČÍNĚ: Hudba prochází žaludkem
DAVID: Berlín je kávová metropole aneb Proč se vyplatí za gastronomií cestovat
Italové v kuchyni. Jak na grilovanou rybu s krevetami a zeleninou?
Recept
Na hokejovém MS nemusíte přežívat jen na haluškách. Co na Slovensku ochutnat podle šéfkuchařů?
Anketa
Italové v kuchyni. Carpaccio z čerstvého jesetera s jahodami podle šéfkuchaře
Recept
Díváte se rádi na oheň? Začněte vařit v zahradě, radí architekt
Kontrast chutí i netradiční kombinace. Jak na asijskou polévku s křupavým bůčkem
Recept
V jednoduchosti je krása. Prkénko z Brd vyhrálo prestižní cenu Red Dot Award
Nepostradatelná surovina v kuchyni? Určitě cibule, říká šéfkuchař
Rozhovor
Hospodska upravila pověstnou plzeňskou pivnici U Šenku. Z putyky je nóbl podnik
Zklamání pro Prahu? Michelinské restaurace má pouze dvě
Ve zlínské nemocnici se 29 lidí nakazilo salmonelózou. Zdrojem zřejmě bylo kuřecí maso
PUNČOCHÁŘ: Díky za vše. Proč odcházím z restaurace Grand Cru
The Eatery: skvělé chuťové variace a milé překvapení z nepředražené kávy a vína
Recenze
Jak bydlí designéři: kočičí židle, návrhy nových kolekcí i pařez
V jedné scéně souložili v kuchyni, ale co? Vždyť je to hezký, říká Janička, výčepní ze Severky
Reportáž
PAVLÍK: Mimopražská gastroscéna. Kam se vydat za jídlem?
Portfolio restaurant: vynikající kuchyně, ale za skleničku vína zaplatíte víc než za dezert
Recenze
Thajská kokosová polévka podle Karolíny Kamberské
Jiný princip. Přírodní oleje vznikly náhodou v kuchyni, říká zakladatel kosmetické značky
Doporučujeme
PAVLÍK: (Ne)motivace jako sprosté slovo
7 důvodů, proč je život v dodávce bez kompromisů
Na dohled je Matterhorn. Kde si vychutnat skvělé jídlo s impozantním výhledem?
Nebaví mě složitá a drahá jídla, říká český foodbloger Cuketka
Rozhovor
Jak bydlí designéři: originální kuchyňská linka, ateliéry a nejpohodlnější postel na světě
Neplýtvání jídlem není nový trend. Naše babičky uměly spotřebovat všechno, říká šéfkuchař
Rozhovor
Pro školáky chystáme dárek
V Německu narážím se svou pravdomluvností, ale to všude na světě, říká Dagmar Pecková
Češi v cizině
Gastronomický autobus objíždí francouzský venkov
‚Šéfkuchař století’ Joël Robuchon zemřel. Za život získal 27 michelinských hvězd
Hovězí rendang, laksu s krevetami a krabí rolky. Pravá chuť Asie uprostřed Prahy
Doporučujeme
Když jsem doma, ženu ke sporáku nepustím, říká šéfkuchař
Rozhovor
KUNC: Servis v restauraci. Mají o něj zákazníci vůbec ještě zájem?
Neuvěřitelný příběh. Promovala z práv s červeným diplomem, nyní je šéfkuchařkou
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu