Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
maso
Lahodná maďarská klasika. Jak na segedínský guláš podle foodblogerky?
Pastrami trochu jinak. Najdete u nás i klasickou verzi, ale raději experimentujeme, říká šéfkuchař Pavlica
Rozhovor
Americký stát Nebraska má nově den pojídání masa, nelíbí se mu bezmasý den v Coloradu
Kousky masa s rosolem. Jak na domácí tlačenku, poradí Jan Punčochář
Jak nahradit plast? Islandská designérka navrhla obaly na maso z kůže zvířete
Vášně kolem guláše: jak na ten zabijačkový podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Blýská se na lepší časy? Umělé maso už chutná lépe a výrazně zlevnilo
Hovězí Massaman kari. Jak na thajskou lahůdku podle šéfkuchaře
Recept
MEXICKÉ PODIVNOSTI: Kolik tacos znáš, tolikrát jsi člověkem
NEVYJEL: Kde je svět ještě v pořádku? Kupujte maso u farmářů a poznejte jejich práci
Nic pro dietáře. Jak na bůček ve vakuu, poradí Jan Punčochář
Recept
Zdravá a dietní večeře. Celerové karbanátky s krůtím masem a jogurtovým dipem
Recept
‚Vítejte v brexitu, pane.‘ Celníci Britovi zabavili sendvič se šunkou, firmy se obávají budoucnosti
Doporučujeme
Mitsubishi uvede s izraelskou firmou v Japonsku umělé hovězí z buněk živých zvířat
Dokonalé koleno. Jak ho upéct správně, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Češi loni spotřebovali rekordní množství potravin. Historicky nejvíc jedli rýži nebo drůbeží maso
Uzený jazyk se špenátem a neobyčejnými škubánky podle Jana Punčocháře
Premium
Doporučujeme
Je párek bez masa opravdu párek? Evropský parlament hlasuje o zákazu matoucích názvů
Tradičně, po cikánsku. Základem je dobře orestovaná cibule, radí Punčochář
Premium
Doporučujeme
,Levné nemůže být dobré.’ Švýcarsko má nejdražší maso na světě
MEXICKÉ PODIVNOSTI: Polívka je grunt. Hlavně z kozla či berana
V Česku je španělský salám fuet se salmonelami, varují veterináři. Do obchodů se dostalo zhruba 12 tisíc balení
Britské Tesco reaguje na poptávku po produktech pro vegany, prodej náhražek masa hodlá zečtyřnásobit
Steak bez masa. Jak na plněné portobello, poradí Jan Punčochář
Recept
NOMÁDI: ‚Dělal jsem blbečka, mluvil česky a tvářil se nechápavě.’ Tadeáš Šíma napsal knihu o cestě Afrikou
Vietnamské vepřové kuličky pěti vůní. Jak na ně?
Recept
Místo chipsů sušení červi. Jíst maso není trvale udržitelné, lidé stále přibývá a spotřeba roste, říká zakladatel WormUp!
Rozhovor
Jsme to, co jíme. A lze to rozpoznat i z rozboru vlasů, zjistili vědci
Smažený holanďan. Připravte si klasiku na pánev i do trouby podle receptu Jana Punčocháře
Premium
Králík nalehko. Více zeleniny a žádná mouka, radí Jan Punčochář
Recept
Gratinované hříbky po italsku. Jak na ně poradí Jan Punčochář
Recept
Salát z pečených paprik. Jak na něj, poradí foodblogerka
Recept
Netflix po druhé sérii ukončil Půjčovnu masa. Drahá podívaná měla malou sledovanost
Vysoké teploty zvyšují kazivost potravin. Dejte si pozor na letní grilovačky i na rychlá občerstvení
Rozhovor
Psi jsou trendem buržoazní ideologie, prohlásil Kim Čong-un. Nařídil jejich hromadné zpracování v restauracích
Zvěřina byla po staletí výsadou a pochoutkou elit. Nyní je dostupnější
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu