schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
zmrzlina
Milán mírní noční život. Zakáže jídlo i zmrzliny v ulicích, prodejci se bouří
Kdysi zatracovaná, nyní vychvalovaná královna podzimu. Co všechno můžete udělat z (ne)obyčejné dýně?
Premium
Co s letními přebytky ovoce ze zahrádky? Vyrobit sorbetovou „zbraň“ proti horku či zaplnit spíž zásobami na zimu
Premium
Recept
Kávový sorbet je k letnímu osvěžení ideální. Jak ho připravit s meruňkami, radí Pavel Drdel
Recept
Jak na osvěžující jogurtový krém, poradí cukrářka
Recept
Nevycházejte ven, zmrzlinu si připravte doma. Jak na smetanovou, poradí cukrářka
Chorvati se diví, že nepřijelo tolik turistů, kolik čekali. „Může za to naše nadutost“
Palačinky bez lepku, zato s ořechy. Jak na vynikající dezert, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Americká ruská ruleta. Sejdou-li se v příštích volbách Biden s Trumpem, pak Bůh pomáhej Spojeným státům
Premium
Názor
Stačí vám pět ingrediencí a skvělý anglický krém je hotový, říká cukrářka
Recept
„Mají tu jen zmrzlinu.“ Delegátům na klimasummitu přes poušť dováželi jídlo z McDonaldu
Sladká vídeňská tečka. Připravte si sachr podle porotce MasterChefa Jana Punčocháře
Recept
Kontrolou neprošla každá druhá zmrzlina v Česku. Největší problém je s vanilkovou
Stylový nákyp. Jak na suflé s bílou čokoládou a rebarborou, poradí Jan Punčochář
Recept
Horké dny k velkému vaření nelákají. Nabízíme recepty na skvělé letní pokrmy
Premium
Letní led. Jak si připravit lahodnou vanilkovou zmrzlinu, poradí Jan Punčochář
Recept
Lidl přejmenoval ruská vejce. Tradiční lahůdka je tak další „obchodní obětí“ invaze na Ukrajinu
Premium
Doporučujeme
Ruskou zmrzlinu už v obchodě nekoupíte. Plně se přejmenuje na Ukrajinskou
Doporučujeme
Kočovný finediningový Kruh. Šéfkuchař vám naservíruje 15 chodů klidně ve sklepě
Premium
Zmrzlinová válka. Volby vyhraje ten, kdo z prkotin udělá zásadní sdělení
Premium
Názor
Veganská vanilková je nesmysl, říká pražský zmrzlinář. Jak se mu podniká na novém zmrzlinovém bulváru?
Premium
Rozhovor
Varování před zmrzlinou Milka. Obsahuje karcinogenní látky, jde o 250 tisíc nanuků a desítky tisíc multipacků
Vajíčkový útok na Babiše. Premiér se před demonstranty schoval v blízké restauraci, zasahovala policie
Silná výtka vůči izraelské politice: Ben & Jerry's přestane prodávat zmrzlinu v okupované Palestině
Na klacíku. Pro své děti chtěli to nejlepší, tak si nanuky začali vyrábět sami
Premium
Zmrzlina za tisícovku? Hodujte, konzumujte, utraťte co nejvíc. Nezvyklá výzva probudila v Češích velký zájem
Jak z manga vydolovat lahodnou dužinu? Jděte na to jako detektiv Hercule Poirot
Premium
Myslel jsem, že zkrachujeme. Jak jsme to zvládli, ukáže čas, říká nejlepší pražský zmrzlinář
Rozhovor
Smetanová zmrzlina v ořechových košíčkách podle foodblogerky
Mražená sklizeň. Připravte si jahodový sorbet doma, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
S příchutí slzného plynu. Hongkongská zmrzlina připomíná protesty
Polský Lidl stahuje zmrzliny z Česka. Na kelímcích byly špatné etikety, neupozorňovaly na lepek
Temperament v kornoutku. Divoké chutě táhnou víc než obehraná vanilka
Proč nás v létě po zmrzlině bolí hlava?
Zmrzliny i led do nápojů jsou plné bakterií, zjistila inspekce. Prodejci prý podceňují hygienická pravidla
Na koláč, pod víčko anebo do sorbetu. Jak zpracovat letní ovoce?
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu