Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
I svíčková může být zdravý oběd. Expertka vysvětluje, jak ve školních jídelnách vařit zdravěji a chutněji
Premium
I za málo peněz lze vařit zdravé a dobré obědy. Co je tedy ve školních jídelnách problém?
Premium
Doporučujeme
Punčochář neobhájil. Zlatým kuchařem se stal Přemek Forejt
Češi se vrací ke zvěřině, zájem posiluje móda sezonních potravin
Kuchařem roku se stal Tomáš Kourek. Tématem letošního ročníku byla zvěřina
Restaurace se vracejí k české kuchyni. Chybí jim ale domácí suroviny
Soutěž Kuchař roku se letos zaměří na českou kuchyni
Moravské speciality, chřest i štíři. Tipy, kam vyrazit za jídlem
Finta obchodníků: cena zboží zůstává, ale másla je míň
Doporučujeme
Kam na nejlepší český knedlík? Do hotelu Julián
Týmy českých kuchařů si odvezly z Erfurtu stříbro a bronz
Kuchaři soutěžili v porcování lososů, zbytky dostanou medvědi
Kladenský Svatý Vavřinec: umělecké melouny i kančí guláš
Jídlo ze sáčku? Pohodlné, zdraví ale neprospívá
Kachna může být zdravým jídlem, tvrdí kuchaři
Léto, to jsou špekáčky. Opékejte jen ty kvalitní
Nejhezčí perníčky jsou ze Vsetína, získaly zlatou. Uspěli i mladí kuchaři
Česká bašta, lívance a gulášovka provoní Staroměstské náměstí
Kuchaři překonali sami sebe a podruhé upekli nejdelší špíz na světě
Mistři kuchařského umu budou o víkendu bojovat o titul Moravský kuchař
Češi získali v Singapuru stříbro a bronz, s tlačenkou ale neuspěli
Ve finále Czech Food Cupu vyhrála rajská omáčka z Harrachova
Návrhářka Zelená vytvořila kolekci reprezentačních šatů pro Prahu
Dobrá zelenina se musí hledat, odborníci poradí kde
Dobrá zelenina se musí hledat
Kuchaři se sjedou do centra Prahy, kde vařením oslaví svůj svátek
V Kladně upekli údajně nejdelší špíz na světě
Žluté lázně zvou na grilovací mistrovství
Špatný zaměstnanec? Placený nepřítel
24 HODIN V METROPOLI
Rakvičku, nebo věneček?
Líčí na „špatné“ strávníky
Zemřel nestor české gastronomie
Vavřinecké slavnosti byly letos melounové
Jahodový páj
Témata:
Andalusie
,
anketa
,
Brno
,
Dobrá chuť
,
guláš
,
Hotel
,
Chřest
,
Jan Punčochář
,
Losos
,
maso
,
národní tým
,
Pavel Suchánek
,
Přerov
,
Roman Paulus
,
Rusko
,
Staroměstské náměstí
,
svátek
,
Španělsko
,
tlačenka
,
Václavské náměstí
,
Počasí
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení