Premium
Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
jídlo
Lidé a firmy si připlatí za zelené zdroje, Stanjura chce snížit státní podporu
Fiala mluvil jako kovaný komunista, vzpomínáte na Jakeše, rozčílil se Havlíček
Zúčastnil se MasterChefa, pak začal vyrábět vlastní dochucovadla. Chilli olej je lepší než kečup, říká
Rozhovor
Potřeba silnější než stud. Potravinové banky rozšiřují svoji síť, využívá je už i střední vrstva, stát selhává
Premium
Ceny potravin budou klesat, věří komora. Výjimkou je vepřové maso
Zdražování v Česku zpomaluje. Inflace se v červenci dostala pod devět procent
Kávový sorbet je k letnímu osvěžení ideální. Jak ho připravit s meruňkami, radí Pavel Drdel
Recept
Tradiční česká kuchyně je velmi zdravá a naše polévky, koláče a buchty by mohly dobýt svět, říká Petra Pospěchová
Premium
Rozhovor
Méně je více? Určitá forma půstu je podle odborníků prospěšná, trendem jsou dvě jídla denně
Premium
Na mléko zapomeňte, nefunguje. Co dělat při podezření na otravu houbami?
Premium
Putin si kupuje přízeň Afriky, na summitu odpustil dluhy za 23 miliard dolarů
Děti polykají 20krát víc plastů než dospělí. Kdo je na vině a lze tomu zabránit?
Premium
Doporučujeme
Test obilím. Ukrajinské zrno může pomoci i Evropě
Premium
Názor
Jak jíst, pít a nepřibrat v horku. Odbornice radí, na co si dát v létě pozor
Premium
Rozhovor
Hotely jsou plné, jídla málo. Nechali nás spát na zemi, líčí turistka z Rhodosu
Jak vypadá den obyčejného člověka. Pomůže to vědcům pochopit, jak lidstvo funguje?
Premium
Doporučujeme
Nejkvalitnější potraviny jsou české, zjistila inspekce. Nejhorší přicházejí z Asie
Inflace zamířila pod dvoucifernou hodnotu. V červnu zvolnila na 9,7 procenta
Tržby maloobchodu klesly potřinácté v řadě, v květnu víc než o šest procent
V Blansku jídlo servíruje robotická kočka, hosté ji mohou pohladit za ušima
České slevy nejsou zadarmo. V čem spočívá háček akcí obchodních řetězců?
Premium
Nový ministr Výborný: Nižší DPH se v ceně jídla projeví. Prodej konopí v obchodech si nedovedeme představit
Premium
Rozhovor
Velké chřestové finále: šťavnaté „bílé zlato“, křupavé krokety a jemná máslová omáčka
Recenze
Výlet dlouhý 9 tisíc kilometrů. „Naposledy jsem měla 100 tisíc a utratila jen za boty,“ vypráví mladá cestovatelka
Rozhovor
Místo „ruského míru“ voda z Kachovky. Jak probíhá pomoc v zaplavených oblastech
Premium
Názor
České vs. chorvatské obchody. Vyplatí se nakoupit jídlo doma, nebo až po příjezdu na dovolenou?
Premium
Chorvatská kuchyně nabízí plody moře, sušenou šunku i řadu dalších specialit. Každý region nabízí něco svého
Premium
Doporučujeme
Češi si ubírají i na kvalitní stravě. Na nákupech podle ekonomů šetří v celé Evropě nejvíce
Premium
Mám rád, když si hosté jídlo fotí. Je to nejlepší reklama, říká šéfkuchař Tomáš Kohút
Rozhovor
Radši se zabijí nebo jdou umřít do hor. Ničí nás hlad, svěřují se Severokorejci
Čistá nula, ministr k politování. Opozice se pustila do končícího Nekuly
Na pláže se vracejí paštikáři. Čeští turisté svým přístupem k vaření a šetření na dovolené inspirovali ostatní
Premium
Inflace sice začala klesat, s cenami to však nehlo. Lidem se stále zdražují potraviny i energie
Premium
Analýza
Pečivo zlevní nová sklizeň obilí, předpovídá šéfka potravinářské komory
Jako na houpačce. Ceny potravin opět padají, důvodem je sezona a přebytky
Z kuchyňského prkénka se za rok uvolní 79 milionů plastových částeček. Všechny je sníme
Doporučujeme
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu