Ty nejlepší cesty někdy bývají ty nejsnazší a nejméně komplikované. V případě bezlepkového pečení to znamená obejít se zcela bez speciálních bezlepkových směsí.
Ty sice mají v bezlepkové dietě své důležité místo, avšak pro ty, kdo sami celiakií netrpí anebo nejsou zvyklí s nimi pracovat pravidelně, můžou být tak trochu strašákem: často mívají specifickou chuť, občas se chovají trochu nevypočitatelně a ovládnout práci s nimi chce jako všechno na světě trochu cviku (nehledě na to, že nepatří k nejlevnějším). Na tomto místě je tedy poněkud upozadíme a zaměříme se spíš na zbylé dvě svrchu zmíněné cesty.
Seriál Pečení pro každého na každý denUŽ VYŠLO: 2. Jak na štrúdl a další záviny 8. Jak na linecké křehké těsto 11. Jak na kynuté koláče a buchty 13. Jak na slané koláče (quiche, pizza...) ZÍTRA SI PŘEČTETE: Listové těsto (kremrole...) DALŠÍ CHYSTANÉ DÍLY:
|