Neděle 14. srpna 2022, svátek má Alan
schránka
Aktivovat Premium za 1 Kč
Prodloužit Premium za 1 Kč
Aktivovat Premium za 39 Kč
Premium
Nemáte předplatné
Premium od 1 Kč za den
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Kvas
Toužíte si doma sami upéct vlastní chléb? Poradíme vám, jak na ten nejlepší kvásek
Premium
Seriál
Z žitného kvasu a špaldové mouky. Vyzkoušejte letos nový recept na vánočku
Recept
Česká klasika podle šéfkuchaře. Domácí chléb se sádlem a škvarky
Velikonoční pečení. Návod na výrobu droždí, kvásku i nejlepší recepty na chleba
Chleba jako z Antonínova pekařství? Zvládnete ho i doma, říká pekař a přidává cenné rady
Recept
Upečte si vlastní kváskový chleba. Poradíme vám, jak na to
Recept
Domácí kvásek krok za krokem. Jak ho živit a omlazovat?
Doporučujeme
Nestihli jste koupit droždí? Jak si ho připravit doma a čím ho nahradit, poradí šéfkuchaři
Doporučujeme
Vždycky se tu peklo a nikdy nepřestalo, říká kvásková královna Juliana Fischerová
Palírenství se vrací v plné síle. Češi mají pálenky v krvi
Doporučujeme
Čerstvé pečivo nejen ke snídani. Zkuste křupavé houstičky s česnekem
Čerstvý neznamená měkký. Jak má vypadat dobrý chléb?
Zločin českých ohmatávačů
Langoše naslano i nasladko
Témata:
Česká kuchyně
,
Česko
,
česnek
,
chléb
,
Kvas
,
Magazín | 16.07.2010
,
máslo
,
mléko
,
ovoce
,
Pečení pro každého
,
Penam
,
Rady šéfkuchařů
,
Sádlo
,
Skotsko
,
sůl
,
těsto
,
UNITED BUSINESS a.s.
,
Vánočka
,
Velikonoce
,
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2022 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Česká pozice
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení