schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
těstoviny
Aglio e olio nemusejí být jen špagety. Zkuste odlehčenou bramborovou verzi podle Pavla Drdela
Recept
NOMÁDI: Došla rajčata i mrkev. Pánská jízda s Juniorem v ohrožení
XXL balení a upravované potraviny nechte v regálu. Poradíme vám, jak ušetřit, ale přesto jíst kvalitně
Premium
Doporučujeme
Topinamburové ravioly. Připravte si jarní recept podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Lahůdka z hlubin země. Proč drahé lanýže chutnají prasatům a kam se za nimi vydat?
Premium
Doporučujeme
Vzpomínka na dovolenou na talíři. Jak si doma uvařit tradiční chorvatské pokrmy?
Recept
Vydrží dlouho čerstvé a snesou i rychlé opečení. Vyzkoušejte špecle s liškami podle Jana Punčocháře
Recept
Šetrné vaření, recepty nenáročné na peníze i úsilí. To je projekt Skromná kuchyně
Premium
Rozhovor
Křehký chřest. Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak si na něm nejvíce pochutnáte
Recept
Houby a parmezán? Připravte si těstoviny s dary lesa podle Jana Punčocháře
Neapolská sestra. Na nejlepší pizzu u nás se už několik let jezdí do Plzně, teď i na burgery
Premium
Doporučujeme
Pasta fresca jako od Itala. Jak na těstoviny podle Jana Punčocháře
Rychlý oběd do deštivých dnů. Připravte si krémové těstoviny s lososem
Davidová na konci zimy: Ukrutný vítr. Divoká zlatá sezona. Nejistá příprava
Němci vykoupili těstoviny. Řetězec Aldi proto objednal speciální vlaky, aby z Itálie špagety dovezly
Děláte zásoby na 14 dní? Konzervy nechte v regálu. Výživový poradce popisuje, čím byste měli zaplnit spíž
Doporučujeme
Bezmasé italské těstoviny snadno rychle
Recept
Mlýn u Vltavy stojí dál a pomáhá s výrobou Zátkových těstovin
Advertorial
Jednoduchá večeře? Zkuste těstoviny s dýňovou omáčkou
Recept
Těstoviny s čočkou, zeleninou a mořskými řasami
Italové v kuchyni. Těstoviny penne carbonara s chřestem
Seriál
Uvařte si z toho, co máte doma. Třeba čočkovou omáčku bolognese
Recept
Učte se od mistra. Připravte si těstoviny s domácím pestem a krevetami
Recept
Učte se od mistra. Penne s hovězím ragú jako ideální večeře
Recept
Těstoviny bez mouky. Není nic jednoduššího, stačí přidat mozzarelu
Recept
Pozor na dávkování. Jak na dýni se šalvějí?
Recept
Tisíce lidí se zapojily do potravinové sbírky. Košíky lidé nejčastěji plnili rýží a těstovinami
Jídlo proti náboženství. Kriketistům Indie nabídli v Anglii hovězí s těstovinami
Energetické tyčinky i těstoviny. Přidávání hmyzu do jídla je nový trend, navíc ekologický
Jen tři vrstvy. Kam zajít, když chcete dokonalé lasagne?
Jak na michelinské ravioly? Domácí těstoviny zvládnete hravě, tady je návod
Po těstovinách se netloustne, právě naopak
Hlídáte si váhu? Nezapomeňte na to, v kterou hodinu jíte
Přichází sezóna chřestu. Přidejte si ho do rizota, těstovin či salátu
Oběd kancelářských krys: Kam na Vinohradech na famózní těstoviny?
Exkluzivně
Jak chutná Řím? Absolutní klasikou jsou all’amatriciana
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu