schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Chřest
Velké chřestové finále: šťavnaté „bílé zlato“, křupavé krokety a jemná máslová omáčka
Recenze
Král zeleniny po roce zase na menu. Jak připravit chřest, poradí šéfkuchař Drdel
Recept
Grilování baví i ty, kteří by jinak neumíchali ani vajíčka, říká šéfkuchař Marek Fichtner
Premium
Rozhovor
Křehký chřest. Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak si na něm nejvíce pochutnáte
Recept
Poslední slovo Jaroslava Veise: Cermatová sezona
Premium
Názor
Snižují hladinu cukru v krvi a mají léčivé účinky. Kam vyrazit na májovky a proč si jich houbaři cení?
Doporučujeme
Chuti chřestu se klonili už Egypťané. Jak v kuchyni naložit s královskou zeleninou?
Premium
Doporučujeme
Krémový bílý chřest. Jak na polévku z něj poradí Jan Punčochář
Recept
Vejce a chřest jsou skvělá kombinace. Vyzkoušejte bílkovou omeletu
Recept
Kuře supréme s šafránovým rizotem a chřestem podle šéfkuchaře
Recept
Sklizeň chřestu v Hostíně byla méně kvalitní než vloni, poznamenal ji i nedostatek brigádníků
Rozlučka ve svěžím stylu. Zkuste kombinaci zeleniny a ovoce, radí Punčochář
Polévka z bílého chřestu. Pošírované vejce jí dodá šmrnc a správnou chuť
Recept
Velká chřestová klasika. Stačí holandská omáčka a vejce, radí Jan Punčochář
Klasika k MDŽ? Tři ohnuté karafiáty a asparágus. Ty doby jsou pryč, říká florista
Rozhovor
Chřestová polévka s parmazánovými krekry. Jak na ni?
Italové v kuchyni. Těstoviny penne carbonara s chřestem
Seriál
Zelený chřest s kuřecím masem v kokosové omáčce
Recept
Italové v kuchyni. Jak na chřest s vejci?
Jak na chřestový salát? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Čas chřestu. Lidé stále nevědí, jak ho jíst, říkají jeho pěstilelé
ŠÁDA: Jaro patří vajíčkům. Vyzkoušejte je s chřestem a kaviárem
Chřest je elixír mládí. Stimuluje krvetvorbu a hormonální procesy, říká pěstitel
Jde to i na sladko. Připravte si chřestový koláč podle cukráře
Recept
ŠÁDA: Chřest, lahůdka s léčivými účinky
Přichází sezóna chřestu. Přidejte si ho do rizota, těstovin či salátu
Chřest v nejlepší formě. Bílý s kerblíkovým dipem, zelený s mátou a mandlemi
Sezona chřestožroutů začala. Sklizeň tento rok obohatí speciální typ fialového chřestu
VIDEORECEPT: Jak na indonéské hovězí nudličky? Nechte si poradit od šéfkuchaře
Rizoto s medvědím česnekem a chřestem. I klasická pochoutka může překvapit
Tradice, buržoazní přežitek a náročné pěstování. Jak je to s českým chřestem?
Reportáž
Český chřest na bramborovém rösti. Bílá královská zelenina začíná sezonu
SOMELIÉR: Jarní osvěžení. Jaká vína si vybrat?
Jarní očista. Vyzkoušejte léčivou chřestovou polévku
Medvědí česnek konečně na scéně, tentokrát v italské kuchyni
Dietní a pikantní záležitost. Polévka pho se zeleným chřestem a cibulkami
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu