schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
cukr
Nestihli jste koupit droždí? Jak si ho připravit doma a čím ho nahradit, poradí šéfkuchaři
Doporučujeme
Když nemáte maso, dejte tam… Jak na zdroje bílkovin v době omezených nákupů
Premium
Omezení cukru chování dětí neovlivní, spojení mezi ním a hyperaktivitou je jen mýtus
Sladká historie: cukr je všudypřítomný, ale bývaly doby, kdy byl na českých stolech velkou vzácností
Premium
Játra jsou oknem s žaluziemi. Alkohol pro není jedinou hrozbou, škodí hlavně tuky a cukry
Džem ze zahrady s tymiánem podle cukráře Josefa Maršálka
Jak na staročeský frgál? Zkuste recept Josefa Maršálka
Recept
Jednoduché marshmallows podle Josefa Maršálka
Bílý cukr nepoužíváme ani do dezertů, ani do ostatních jídel, říká šéfkuchař
Rozhovor
Slavná kremšnita ze slovinského Bledu. Jak na ni, poradí šéfkuchař
Naše koláče nemají ve světě obdoby, jsou prostě fenomenální, říká porotkyně TV show Peče celá země
Premium
Rozhovor
Žvýkačky bez cukru pomáhají po jídle, říká odbornice
Středomořská dieta chutná i jedlíkům české kuchyně
Lahodnosti mandlí podlehl celý svět. Málo se ví, že Československo bylo v jejich pěstování soběstačné
Premium
Doporučujeme
Vosí hnízda podle šéfkuchaře: důležitý je rum a změklé máslo
Recept
Bojíte se cukrovky? Tady je osm zásad rozumné prevence
Doporučujeme
Změřit si cukr v krvi se vyplatí, nabádá praktická lékařka
Rozhovor
Nejvyšší čas na hvězdnou vánoční štolu. Cukrářka poradí, jak ji vyrobit
Buchty s puncem luxusu. Jak na ně, poradí Jan Punčochář
Cukroví bez výčitek. Každý Čech ho během svátků průměrně zkonzumuje jeden kilogram
Premium
Coca-Cola zvýšila zisk na 2,59 miliardy dolarů. Hitem výrobce jsou nápoje bez cukru
Podzim se blíží. Přinášíme pět jednoduchých receptů z dýně
Nejlepší inovací prošla ovesná kaše nebo máslový mazanec
Povidla jsou národní poklad: pozor ale na ta šizená. Jak se správně vaří?
Premium
Je med skutečně tak zdravý, jak se říká?
Jak na tartaletky s jahodami? Poradí cukrářka
Sbaleno na túru: Na treku bez kručení v břiše
Pančované včelí výrobky zaplavují Česko. Lidé mylně preferují tekutý med, zárukou kvality je ale krystalizace
Někomu se zuby nekazí, a ne proto, že nejí cukr. Češi pátrají po ‚antikazinu‘
Rozhovor
Mlsejte bez mouky. Zkuste si doma připravit mrkvový koláč
Jak na fašankové koblížky? Poradí známé novinářka a foodblogerka
Doporučujeme
Sladký strašák. Proč výrobci sladí potraviny, v nichž cukr být vůbec nemusí?
Superslaná alchymie. Vyplatí se za sůl připlatit, nebo jde jen o marketing?
Doporučujeme
Nepřeslazený veganský dezert? Vyzkoušejte citronový chlebíček
Recept
Skoncovat se závislostí na cukru je zásadní podmínkou zdraví, říká bioložka
Češi jsou podle autorky kuchařek v pečení cukroví konzervativní
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu