Středa 29. března 2023, svátek má Taťána
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
El-Džem
Místo másla a džemu sezonní potraviny. Nemocnice po 65 letech mění diety, některé si je už upravily dřív
Premium
Doporučujeme
Léto voní po meruňkách. Ovoce, díky kterému nezestárnete a posílíte imunitu
Život v ráji. Uvíznutí na ostrově Samoa v srdci Polynésie může být skvělým zážitkem
Bylinková abeceda. Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
Avokádový chilli toast. Jak na rychlou večeři či víkendovou snídani poradí šéfkuchař
Trochu netradiční chuť. Zkuste rajčatový džem, radí foodblogerka
Recept
Koncentrovaná chuť léta. Začněte zase s kompoty, jejich chuť je jedinečná
Doporučujeme
Džem s pálenkou či levandulí. Jak na zavařování ovoce?
Recept
Džem ze zahrady s tymiánem podle cukráře Josefa Maršálka
Linecké slepované těsto podle Lukáše Skály
Recept
Waflové řezy z arašídů a meruňkového džemu podle cukráře
Vzkříšení zlatých jablek. Jestli máte na zahradě kdouloň, dejte ji šanci
Buchty, bábovky, koláče. Češi milují sladké a retro chutě se vrací, říká cukrář
Dýňopis. Která je která a jak se v nich vůbec vyznat?
Doporučujeme
Povidla jsou národní poklad: pozor ale na ta šizená. Jak se správně vaří?
Premium
Na koláč, pod víčko anebo do sorbetu. Jak zpracovat letní ovoce?
Recept
Nemáte rádi bramborový salát? Udělejte si místo něj thajský s avokádem
Tak trochu asijské cukroví. Připravte si ananasové dortíky
Proč se nemůžeme rozhodnout, co si dát k jídlu?
Červený rybíz v koláči se sněhovou náplní s mandlemi a skořicí
Římské chutě. Ricottový koláč s kousky čokolády je jednoduché potěšení
Recept
Malí rošťáci. Linecké cukroví ze špaldové mouky plněné rumovými povidly
Vánoční cukroví se letos převléká do zelené. Se směsí z čaje matcha
Dietní a zahřívací. Indická pikantní dýňová polévka s kurkumou a zázvorem
Jablečná náplň z Polska obsahovala jen polovinu slibovaných jablek
Marmelády pro začátečníky. Jak se zavařuje se špetkou soli a má se používat cukr?
Doporučujeme
Zachraň jídlo: Uchovejte si ovoce ve sklenici zavařeniny
Delikátní dort ze špaldové mouky s jahodami a bazalkovou mátou
Nastal čas citrusových marmelád. Příjemně hořké i drsné chutě
Ovoce zavařuji pouze v létě, kvůli chuti, říká výrobce oceňovaných marmelád
Poslední doteky léta. Švestkový a fíkový džem
Rybíz, angrešt a lesní plody. Do marmelády, ale i ke svíčkové a do salátu
Doporučujeme
Jahody a bílé bezové květy. Dokonalé letní naladění
Ve hře o trůny džemů vyhrává rebarborový se zázvorem
Antimonopolní úřad šetří prodej Hamé Norům. Fúze nesmí narušit hospodářskou soutěž
Paštiky a džemy Hamé budou vyrábět Norové, zájem měl i Babišův fond
předchozí
1
2
3
další
Témata:
Bylinková abeceda
,
Evropa
,
Hedvábná stezka
,
Hedvábná stezka
,
jahoda
,
Jahody
,
Kdouloň obecná
,
kompot
,
marmeláda
,
máslo
,
mouka
,
pečení
,
plantáž
,
pomeranč
,
Potraviny
,
Recepty
,
Rumunsko
,
Sklenice
,
toast
,
Vánoční cukroví
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA,, a., s., zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení