Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
Premium
Získejte všechny články
jen za 49 Kč / 1. měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Cizrna
Cizrna
Cizrna jako doprovod. Skvěle se hodí třeba k rybě, radí Jan Punčochář
Premium
Recept
Bezlepková velikonoční nádivka s cizrnou. Jak na ni?
Recept
Pravidla hummusu. Zkuste recept Jana Punčocháře na cizrnový dip
Doporučujeme
Podzimní zeleninová polévka s cizrnou. Jak na ni?
Jarní síla rostlin a luštěnin. Vyzkoušejte kopřivy na kari s cizrnou a rajčaty
Recept
Jak na vepřový hřbet s jelítkem a cizrnou? Zkuste recept šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Grilovaný BBQ špíz s cizrnou. Jak na něj, poradí šéfkuchař
Chilli džem? Vynikající v salátu s cuketou, cizrnou, bulgurem a paprikami
VIDEORECEPT: Sladkovodní ryby jsou v kurzu. Jak na sumce s cizrnou a kroupami?
Bylinky a luštěniny. Jak na čirok se špenátem a cizrnou?
Recept
Pokrm, který zahřeje. Zkuste dýňové kari s cizrnou, radí Kamu
Zkuste hummus se zapečenou červenou řepou se sýrem feta a čerstvou mátou
Vyzkoušejte cizrnovou polévku se šafránem podle Marka Fichtnera
Máte chuť na pomazánku? Připravte ji z cizrny
Orientální falafel. Zdravý a chutný předkrm z cizrny
V Izraeli se z cizrny vyrábí i pivo. Je bezlepkové a z lokálních surovin
Kari prohřeje a uklidní tělo i duši. Zkuste baklažán s cizrnou
Doporučujeme
Zdravé pomazánky. Co připravit na Silvestra hostům?
Cizrna v chutném kořeněném kabátku. Vyzkoušejte falafel
Recept
Nemusíte jíst nadívané kůže. Vařte zdravě, kvalitně a téměř zadarmo
Recept
Zázračná cizrna. Naučte se, co s ní v kuchyni
Doporučujeme
Jak vařit cizrnu? Chce to hlavně čas, radí šéfkuchař
Cizrna nahradí i maso. Vyzkoušejte 5 nej receptů
Vysoká škola humusu. Naučte se nejlepší pomazánku z cizrny
Vysoká škola humusu
Vyzkoušejte cizrnové kari
Cizrna úspěšně nahradí maso
Salát s cizrnou a mátou
Témata:
5 věcí s ...
,
Bulgur
,
čočka jedlá
,
Evropa
,
Horka
,
chilli paprička
,
Jeruzalém
,
kari koření
,
Magazín | 15.01.2010
,
Mangold
,
máslo
,
MasterChef
,
Paprika
,
Pivo
,
průmyslová zóna
,
Recepty
,
Roman Paulus
,
sůl
,
Velikonoce
,
zázvor
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Síť X
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu
Přihlášení