schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
čokoláda
Mimořádná smrskflace. Jak výrobci primitivními triky šidí konzumenty
Premium
Názor
Pozor na sýry či čokoládu. Bolest hlavy si často způsobujeme sami tím, co jíme, upozorňuje expert
Premium
Rozhovor
Zvířecí oběti, smilstvo i krvavý masakr v chicagské garáži. Co vše je spojeno s nejromantičtějším dnem roku?
Premium
Sucho v Africe žene ceny kakaa do rekordních výšin. Čokoláda zdražuje
Dárek doslova za pět minut dvanáct: předplatné. Pořídit se dá na čokoládu, ponožky, a dokonce i kimchi
Premium
Šťastné a veganské: Co takhle protentokrát trochu odlehčit štědrovečernímu stolu? Nechte se inspirovat
Premium
Recept
Chybí troška té temnoty a podvratnosti. Wonka končí tam, kde Dahl teprve začíná
Recenze
Chudí farmáři a dětská práce. Výrobci čokolády mají v Africe problém s etikou
Vánoční cukroví: Nestíháte? Zkuste naše rychlé a snadné nepečené kousky, po kterých se jen zapráší
Recept
Vánoční cukroví: Napečeno? Čas plnit, vyzkoušejte ty nejlepší krémy podle našich receptů
Recept
Vánoční cukroví: I bezlepkáři a dietáři si pochutnají. Čím nahradit „zlé“ cukry, tuky a mouku?
Recept
Vánoční cukroví: I s málem naděláte parádu. Sněhové pusinky za hubičku šetří nervy a peněženku
Recept
Vánoční cukroví: Rohlíčky, pracny nebo perníčky. Vsaďte na osvědčenou klasiku, která nikdy nezklame
Recept
S nákupem másla raději neotálejte. Které suroviny na cukroví hrozí před Vánoci zdražováním?
Premium
Rekordně drahé kakao. Slabá produkce vyhnala cenu, zdraží i čokoláda
Těm nejmenším mobil ani tablet do ruky nepatří. Nic užitečného z něj nemají, říká expertka na digitální zdraví dětí
Premium
Rozhovor
Hodí se i do sladkého. Jak na cuketový perník, poradí cukrářka
Recept
Jak na osvěžující jogurtový krém, poradí cukrářka
Recept
Proč nás výrobci potravin krmí cukrem ve velkém? Pozor si dejte na chipsy, instantní jídla i omáčky
Premium
Doporučujeme
Chrup má hodnotu luxusního auta, říká zubařka. Proč je lepší zhltnout čokoládu na posezení než ji cumlat celý den?
Premium
Rozhovor
Velikonoce, svátek svátků. Proč jsou důležitější než Vánoce a kterým zemím je lepší se při slavení vyhnout?
Premium
Doporučujeme
Müsli tyčinky podle cukrářky. Připravte dětem zdravou svačinu
Recept
Čokoládová ganáž. Jak připravit dobrotu, kterou hravě slepíte cukroví
Recept
Alchymie jménem školní svačina. Jak ji připravit tak, aby dětem nic nechybělo a s chutí ji snědly
Premium
Doporučujeme
Lindt si zaslouží ochranu, švýcarský soud proto nařídil Lidlu zničit zásoby čokoládových zajíčků
Sladká vídeňská tečka. Připravte si sachr podle porotce MasterChefa Jana Punčocháře
Recept
Bacha, čichám banán! Proč je myší samci nenávidí a samicím nevadí?
Premium
Názor
Stylový nákyp. Jak na suflé s bílou čokoládou a rebarborou, poradí Jan Punčochář
Recept
Co potřebujete k tomu, abyste upekli fantastický dort? Tady je pár rad a triků
Premium
Recept
Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?
Premium
Tajemství růžové sladkosti. Kde se vzala ruby čokoláda a je to opravdu čtvrtý druh?
Premium
Doporučujeme
Chorobný strach. Proč se bojíme i zjevně neškodných věcí, jako jsou tkaničky od bot nebo čokoláda?
Premium
Doporučujeme
Pro pistáciové croissanty k nám lidé jezdí přes půl Prahy. Jak vypadá recept na úspěch?
Doporučujeme
Napěněná čokoláda. Pokud se budete řídit pravidly, zkazit ji nemůžete, radí cukrářka
Tradiční vánoční pečení. Jak se dělají Masarykovy knoflíky a jak na vynikající pracny?
Premium
Rozhovor
Varování před zmrzlinou Milka. Obsahuje karcinogenní látky, jde o 250 tisíc nanuků a desítky tisíc multipacků
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu