Úterý 28. června 2022, svátek má Lubomír
schránka
Aktivovat Premium za 1 Kč
Prodloužit Premium za 1 Kč
Aktivovat Premium za 39 Kč
Premium
Nemáte předplatné
Premium od 1 Kč za den
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Grilování
Témata
Rozhovory s osobnostmi
Design
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Občerstvení ze stánků snězte hned, syrové maso patří do izolace. Jak v létě správně nakládat s jídlem?
Premium
Rozhovor
Co ke grilovanému masu aneb Vyměňte pivo za víno
Pravidla šťavnatého steaku. Jak ho ugrilovat a na čem?
Chystáte se grilovat? Tady je 5 věcí, které byste měli vědět
VIDEORECEPT: U grilu za hvězdu? Zkuste vysoký roštěnec podle šéfkuchaře
PUNČOCHÁŘ: Grilovačka žádná hračka. Jak na to?
VIDEORECEPT: Grilované tygří krevety s avokádovou salsou. Jak na ně?
Zapomeňte na grilování, do Česka vtrhlo barbecue. Jaký je v nich rozdíl?
VIDEORECEPT: Ugrilováno za deset minut. Jak na kuře tandoori?
Grilování v přírodě? Vykopejte si Setonův hrnec
Advertorial
Na grilu si připravíte i dezert. Už jste zkoušeli grilovat ovoce?
Advertorial
V grilu můžete také udit. Je to snadné, ale déle to trvá
Advertorial
Grilování není jen pro masožrouty. Na své si přijdou i vegani
Advertorial
Grilovat s olejem nebo bez? Názory šéfkuchařů se různí
Vyzkoušeli jsme za vás Optigrill: Optimální teplota i automatická příprava steaků
Advertorial
Kleště na ryby či grilovací jehla. Které pomůcky se vám budou při grilování hodit?
Advertorial
Jemná, lehce pikantní či ostrá kuřecí křidélka podle blogerky
Advertorial
Grilování bez tuku. Zkuste kuřecí stehna či zeleninový salát
Může být grilování zdravé? Stačí dodržet několik zásad
Advertorial
SOUTĚŽ: Grilovací sezona je v plném proudu. Vyhrajte gril od Tefalu
Advertorial
Zapomeňte na maso a zkuste grilování se zeleninou
Seriál
Grilovací sezona začala. Jak připravit domácí marinádu?
Seriál
Grilování po americku. Jak připravit poctivý domácí hamburger?
Seriál
Zkuste grilování v asijském stylu. Poradí šéfkuchaři
Seriál
Na uhlí, plyn či elektrický. Jak si vybrat správný gril?
Advertorial
Zásadní otázka grilování: marinovat, nebo ne? Kouzla s jogurtem i příprava ryb
Doporučujeme
Gril i ohniště. Kde si v Praze můžete ugrilovat steak venku?
PUNČOCHÁŘ: Sůl, éčka a nulová kvalita. Negrilujte předem marinované maso
Seriál
KVÍZ: Solit, či nesolit. Znáte zásady správného grilování?
Připravte si domácí staročeskou klobásu, poradí Roman Paulus
Recept
Jak vybrat maso, když si chcete pochutnat na steaku
Počasí láká ke grilu. Jak připravit šťavnatá žebírka?
Grilování na balkoně a vrtání do zdí. Co můžete dělat doma?
Doporučujeme
Steak venku. Kam v Praze zajít, když chcete grilovat?
Konec léta na grilu. Zkuste banány, ananas nebo broskve
Zkuste zvěřinu s lehkým salátem a budete hvězdou grilovačky
Seriál
předchozí
1
2
další
Témata:
advokát
,
Ambassador
,
balkon
,
banán
,
Ďáblický háj
,
Grilování
,
hamburger
,
hvězda
,
Jan Punčochář
,
Letná
,
Německo
,
Pilsner Urquell
,
Praha
,
Pražský kulinářský institut
,
Recepty
,
Sám doma
,
Vejce
,
Zdeněk Křížek
,
Zdeněk Křížek
,
zelenina
,
Počasí
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2022 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Česká pozice
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení