Průměrná teplota - 3 °C, pět metrů sněhu a déšť 250 dnů v roce. Před sto lety se začal stavět klenot Rakouska
Nejvíc „cool“ koncert na světě? Za křišťálově čistými tóny ledu musíte až na vrcholky Dolomit
Diplomacii pověsila na hřebík a šije povlečení jako prababička. Nespěte pod manželskou přikrývkou, říká Täubelová
Salcburk: Navštivte světoznámý festival v Mozartově rodišti, poznejte alpskou kuchyni a prozkoumejte hory
Pět tisíc kilometrů horských stezek, nadpozemská gastronomie i dobrodružství v divočině, to jsou italské Dolomity
Chorvatská kuchyně nabízí plody moře, sušenou šunku i řadu dalších specialit. Každý region nabízí něco svého
Jak nás vidí v Chorvatsku? Češi mají dobré srdce, ale duši dítěte, říká expert na turismus
Krátké, přesto dobře ušité. Exprezidentův krejčí vysvětluje Havlovo inaugurační faux pas
Objev Lidovek: Havlovy inaugurační „kraťasy“. Legendární oblek visí v pražském krejčovství
Jordánská poušť s rudým pískem. Do Vádí Rum se vrací filmaři i horolezci, vy zde můžete strávit noc u beduínů
Koncentrovaná síla. Jak ozdravuje Mrtvé moře a jaká pravidla platí při koupání?
Šedé skalní útvary, tyrkysové hladiny řek, příjemné termály čili úchvatná krása. Vítejte v Rakousku
Cesta do Chorvatska výhodně. Co musíte udělat pro to, aby se vám trasa přes Maďarsko vyplatila?
Šetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Je třeba se postit? Jarní očista má i moderní podoby, přinášíme několik tipů a receptů
Přepálený olej, tuny hranolků a oblíbený katův šleh. Připomeňte si jídla 90. let, která byste raději zapomněli
Reprezentoval Česko v šermu na olympijských hrách v Riu. Je to cool sport, říká Jiří Beran
Pohádková kuchařka. Jak uvařit kyselo, aby chutnalo i Trautenberkovi? A co Honzovy buchty?
předchozí | 1 2 | další |