Premium
Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
ingredience
Přinesl slavnou svíčku s vůní vaginy a dokázal, že přírodní může znamenat luxusní. Jak tvoří oceňovaný parfumér?
Rozhovor
Uvolněná atmosféra a skvělé jídlo. Podnik Slice slice baby nadchne všechny milovníky neapolské pizzy
Doporučujeme
Flusanec, kominíček, semafor... legendární české míchané nápoje. Dáte si?
Recept
Tekuté cukroví. Bez vaječňáku by to nebyly ty pravé Vánoce, vyrobte si poctivý domácí
Recept
Podvodník měl zůstat pod vodou. Román Pasažér nabízí spoustu chutí a ingredience bravurně odvažuje
Premium
Recenze
Kyselkavý višňový džem nejtalentovanější cukrářky severních Čech uschová pořádný kus léta do skleničky
Recept
Ředkvičkové listy nevyhazujte. Jak z nich udělat vynikající pesto, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Doporučujeme
Rychlý recept na vanilkový krém. Jak na něj, poradí cukrářka
Recept
Stačí vám pět ingrediencí a skvělý anglický krém je hotový, říká cukrářka
Recept
Müsli tyčinky podle cukrářky. Připravte dětem zdravou svačinu
Recept
Nadýchaná a šťavnatá. Jak na hruškovou bublaninu, poradí cukrářka
Recept
Malinová Pavlova. Jak na jedinečný zákusek, poradí cukrářka
Recept
Variace na tatarák. Připravte ho ze zbytků pečeně, radí šéfkuchař Pavel Drdel
Ve voňavém světě hříchů. Inspiroval mě sex i marihuana, říká světový mistr parfémů
Premium
Doporučujeme
Grilujte jako šéfkuchař. Přinášíme pět zaručených receptů na skvělou marinádu
Recept
Jste to, co jíte. Vzdělanější lidé se stravují zdravěji a pijí méně alkoholu, říká antropoložka
Premium
Rozhovor
Rád bych s partnerem založil rodinu, ale v Česku to bohužel možné není, říká cukrář Josef Maršálek
Premium
Rozhovor
Při výrobě používají český kmín nebo uzenou slaninu. Gin z neobvyklých surovin pálí v pražských Holešovicích
Jeho přípravu zvládne každý. Šéfcukrářka radí, jak udělat fantastický, ale jednoduchý vaječný likér
Češi cpou mouku do všeho, přitom to není nutné. Použijte místo ní brambory, radí šéfkuchař
Rozhovor
Čím jednodušší jídlo, tím lepší musíte použít ingredience. Hamburger podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Je libo humra nebo ústřice? Nejraději mám vývar se zelím a vepřovým, říká michelinský šéfkuchař
Premium
Rozhovor
Vůně na tělo. Když přemýšlím nad Čechy a parfémy, vybaví se mi letiště a duty free, říká Šantrochová
Premium
VELKÁ ANKETA: Jak dopadl koronavirus na pražské restaurace z michelinského průvodce. Kdo zlevnil?
Anketa
Jak na staročeský frgál? Zkuste recept Josefa Maršálka
Recept
SMOLENOVÁ: Sušení, mražení a fermentace. Jak naložit s čerstvými ingrediencemi?
Granola, jedlé květiny a asijské měkké bulky. Cukrářské trendy podle Josefa Maršálka
Vegani kosmetiku ani svíčky s včelím voskem nechtějí
‚Při výrobě kosmetiky se snažím používat místní zdroje a recyklovat materiály’
Kontrarevoluce a udržitelnost v parfémářství. Jak voní voňavka z odpadu?
KUNC: Kuchařský postgraduál. Co nezažijete se z Googlu nedozvíte
Luxusní suroviny, exkluzivní interiér a bezchybný servis. V Bellevue si potrpí na bylinky a libečkový olej
KUNC: Tamarind indický. Kouzelná ingredience, která jídlo osvěží
50 kilo pistáciové, prosím! Jak dlouho trvá výroba zmrzliny či kornoutku?
Mrkvová s avokádem či lučina s krůtí šunkou. Jak na zdravou svačinu?
Tuzemák může být rakovinotvorný. Česko chce výjimku z možného zákazu v EU
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu