schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
brambor
Vhodné pro začátečníky, protože mezi nimi není žádný jedovatý druh. Jak chutně zpracovat pýchavky?
Recept
Šetrné vaření, recepty nenáročné na peníze i úsilí. To je projekt Skromná kuchyně
Premium
Rozhovor
Malé houbičky, na jejichž nožičce uděláte uzel. Vyzkoušejte staročeskou polévku ze špičky obecné
Recept
Skvělé lišky. Poradíme, jak si je připravit s vepřovým masem a bramborami
Krokety a květová špička. Trochu piplačka, ale tohle jídlo za to stojí, říká Jan Punčochář
Recept
Medvědí česnek, rostlina nabitá energií. Kde roste a co s ním?
Doporučujeme
Ukrajinská kuchyně má k české blízko. Jak uvařit ‚neruský‘ boršč?
Premium
Recept
Je třeba se postit? Jarní očista má i moderní podoby, přinášíme několik tipů a receptů
Premium
Doporučujeme
Terina a topinambur. Jak uchovávat paštiku a proč ji zalít sádlem, poradí Jan Punčochář
Recept
Kabátek pro panenku. Jak na vepřové v česnekové krustě, poradí Jan Punčochář
Recept
Hranolkovou krizi v Japonsku vyřeší Američané. Vypraví na ostrovy letadla plná brambor
Božíhodová kachna. Jak na sváteční kachní stehna pečená ve vlastním tuku, poradí Jan Punčochář
Premium
Doporučujeme
Češi cpou mouku do všeho, přitom to není nutné. Použijte místo ní brambory, radí šéfkuchař
Rozhovor
Polévka na zahřátí. Připravte si vynikající gulášovku podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Přidává se skoro do všeho. Proč nadměrná konzumace škrobu vadí a do kterých jídel nepatří?
Premium
Doporučujeme
Brambory jsou všelék. Proč je mít doma neustále po ruce a jaké existují druhy?
Premium
Doporučujeme
Češi se stále ještě nenaučili jíst vnitřnosti, tuřín ani vodnici, říká šéfkuchař David Kalina
Rozhovor
Načechraný řízek. Vedle vídeňského patří ten savojský k nejoblíbenějším. Jak na něj, poradí Jan Punčochář
Premium
Tři koruny za kilo. Čeští sedláci vyprodávají brambory za výrobní náklady
Co se dá vykouzlit ze zbytků? Zkuste španělskou bramborovou tortillu
Recept
‚Čeští zemědělci volají o pomoc!‘ Velkoskladům se hromadí brambory, pořádají proto laciný výprodej
Knedlíky plněné žebrem. Zkuste recept od známého šéfkuchaře Jana Punčocháře
Recept
Polévka je grunt. Jak na poctivou gulášovku?
Recept
NOVOROČNÍ VÝHLEDY: Havlíček, komuna, Ludmila a začátek brambor za hladových let
Zuppa toscana. Připravte si toskánskou lahůdku plnou zeleniny
Češi jsou knedlíkový národ. Připravit oblíbenou přílohu lze i z avokáda nebo perníku
Recept
Vitamin D v polévce. Uvařte si krém s lososem a koprem
Recept
Uzený jazyk se špenátem a neobyčejnými škubánky podle Jana Punčocháře
Premium
Doporučujeme
Svatomartinská husa podle šéfkuchařů. Přinášíme tři recepty
Recept
Úroda je v Česku příznivější než loni, více je obilovin i brambor. Méně se sklidilo chmele
Vitamin D v konzervě. 4 recepty, které vykouzlíte ze sardinek
Jezte hranolky dvakrát týdně, prosí Belgičany zemědělci kvůli nadbytku brambor
Co s vajíčky po Velikonocích? Přinášíme pět receptů
Bramborová harmonie. Zkuste salát připravit z teplých brambor, radí Jan Punčochář
Poslední slovo Tomáše Baldýnského: Prosím pět mačet
Premium
Polévková mapa Evropy. Recepty se dědí, zároveň se ale časem mění a přibarvují
Premium
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu