Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
gastronomie
Vše na míru, podle přání a až domů. Koronavirus vytvořil z gastronomie něco jako Spotify, říká michelinský šéfkuchař
Rozhovor
SMOLENOVÁ: V gastronomii se často za minimální mzdu, snad tomu současná situace udělá přítrž
KUNC: Nejraději mám takzvané znalce, kteří chtějí zapůsobit na prvním rande a začnou personál poučovat
Podnikat na severu Čech je složitější, ale i tady lidé poznají kvalitu, říká majitel cukráren
Rozhovor
Jedli u nás skoro všichni agenti Bondové, říká norský restauratér
Rozhovor
Zlatí lvi v gastronomii. Nejlepším kuchařem se stal Radek Kašpárek
Když v restauraci cítíte výpary z kuchyně, raději odejděte, říká zakladatel Zlatých lvů
Rozhovor
VELTRUSKÝ: České pořady o vaření. Je to gastronomie, nebo spíše telenovela?
NÁVRAT: Chci, aby bylo vše dokonalé. I proto mi říkají ‚gastrokretén‘
Levandule, sýry a vynikající vína. Chtěl jsem mít v Praze na chvíli kousek Francie, říká organizátor gastrofestivalu
Kremrole za 69 korun? Naše by měla být ještě dražší, říkají gastronomičtí workoholici
Rozhovor
Nepostradatelná surovina v kuchyni? Určitě cibule, říká šéfkuchař
Rozhovor
Hází komisaři schválně vidličky na zem a musí mít podnik ubrusy? 10 pravd a mýtů o michelinských hvězdách
‚Uberizace gastronomie.‘ Pražské restaurace si vypomáhají číšníky a kuchaři jen na pár dnů
PAVLÍK: Mimopražská gastroscéna. Kam se vydat za jídlem?
Známé i neznámé chuťovky z ekvádorské gastronomie? Morčata i červi
Na čem si pochutnat? Lidé by měli jíst víc vnitřností a drobů, říká šéfkuchař
Rozhovor
Tři ‚české michelinské hvězdy‘ v podobě zlatých lvů získalo 22 restaurací
PAVLÍK: Duševní vývoj aneb Jaký je to být starší a kuchařsky chytřejší?
Za stav české gastronomie může komunistická lůza, říká kuchař Jakubec
Rozhovor
PAVLÍK: (Ne)týmová hra. Na intriky není v gastronomii prostor
KUNC: Servis v restauraci. Mají o něj zákazníci vůbec ještě zájem?
Zemřel slavný francouzský šéfkuchař Paul Bocuse, bylo mu 91 let
Fast food po Česku. V Ostravě se bude vyučovat na gastronomické škole
Vnitřnosti jsou neprávem přehlíženy. Češi se jich trochu bojí, říká šéfkuchař
Rozhovor
Kam ve vedrech na nejlepší zmrzlinu? Radí hvězdy české gastronomie
Anketa
‘Londýn je gastronomická mekka, restauraci tam mají všichni slavní kuchaři’
Rozhovor
Víno, sport i akce i tipy pro milovníky dobrého jídla. Kam v létě v Jižním Tyrolsku?
Svátky se do gastronomie promítají. Kroupy připomínají Jidášovu zradu
PUNČOCHÁŘ: Že by se kuchtíkům blýskalo na lepší časy?
O kuchařky je na předvánočním trhu zájem. Kterou koupit?
Nejlepší kuchařkou roku je Kuchařka první republiky
PUNČOCHÁŘ: Michelinská restaurace nemusí být snobárna
Seriál
ZAHÁLKA:Poznat maso a jak uvařit vývar. Na školách se kuchaři neučí základy
Doporučujeme
PUNČOCHÁŘ: Alkohol za volantem? České gastronomii by to mohlo pomoct
Seriál
Je snazší koupit čerstvého lososa než pstruha z Šumavy, říká šéfkuchař
Rozhovor
předchozí
1
2
3
4
další
Témata:
Anglie
,
gastronomie
,
Itálie
,
Jan Punčochář
,
Jaroslav Zahálka
,
Kampa
,
Neoluxor
,
Parlament České republiky
,
Peru
,
předvánoční trh
,
Příbor
,
Radek Kašpárek
,
rodina
,
Roman Paulus
,
Ryby
,
sebevražda
,
Sia
,
Subway
,
U2
,
víno
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení