gastronomie
Doporučujeme
„Lahváče“ drtí cenou výčepy. Pivovary se bojí zániku hospod a chtějí tomu zabránit, nabízejí peníze i poradenství
Premium
Recenze
Kuchyňské orgie na stříbrném plátně. Umění jíst a milovat je poctou bezstarostně radostné gastronomii
Rozhovor
V Maďarsku je podpora gastra obrovská. Stojí za tím Orbán a celá vláda, míní michelinský kuchař ze Slovenska
Premium
Rozhovor
Český šéfkuchař, který vařil světovým hvězdám. Depardieu se mi v kuchyni zabydlel, chodil si vařit, na co měl zrovna chuť
Premium
Doporučujeme
Pět tisíc kilometrů horských stezek, nadpozemská gastronomie i dobrodružství v divočině, to jsou italské Dolomity
Premium
Rozhovor
Pohlreich o Češích: Drahé papriky jsou pro nás krize. Kéž by tohle byl největší problém!
Premium
Rozhovor
Chtěli jsme do Karlína dostat trochu britské gastronomie. Zaměřili jsme se na ryby, říká majitelka Arthur´s Pubu
Rozhovor
Bez spojení „buď laska“ se zde neobejdete. Zakladatel Baru, který neexistuje představil novou restauraci
Premium
Rozhovor
Chorvatská kuchyně nejsou jen ryby a mořské plody. Proč na dovolené ochutnat burek?
Premium
Rozhovor
Grilování baví i ty, kteří by jinak neumíchali ani vajíčka, říká šéfkuchař Marek Fichtner
Premium
Doporučujeme
Přepálený olej, tuny hranolků a oblíbený katův šleh. Připomeňte si jídla 90. let, která byste raději zapomněli
Premium
Rozhovor
Je libo humra nebo ústřice? Nejraději mám vývar se zelím a vepřovým, říká michelinský šéfkuchař
Premium