schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
mrkev
NOMÁDI: Došla rajčata i mrkev. Pánská jízda s Juniorem v ohrožení
Léto nás pomalu opouští, dejte si něco na zahřátí. Třeba teplý podzimní salát podle šéfkuchaře Drdela
Recept
Halloumi na grilu. Řecký sýr je nejlepší se zeleninou, radí Pavel Drdel
Recept
Žirafy prokázaly statistické myšlení. Možná by náš stát mohl jednu nebo dvě zaměstnat
Premium
Názor
Tatarák z mrkve. Vegetariánská pochoutka podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Doporučujeme
Variace na tatarák. Připravte ho ze zbytků pečeně, radí šéfkuchař Pavel Drdel
Krémová petržel. Polévka nadupaná vitamíny, která zahřeje
Recept
Brazírovaná hovězí líčka a pyré z batátů podle foodblogerky
Recept
Kuře, rýže a žampiony. Zahřejte se vydatnou polévkou
Recept
Manželský pár kvasí ve velkém. Fermentované potraviny jsou lépe stravitelné a mají více vitamínů
Rozhovor
Nepřepečte toho vepře. Jak udělat „rostbíf“ z vepřového, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Fermentování potravin je zázrak pro naše zdraví a zvládne to i začátečník. Víte, jak na něj?
Premium
Doporučujeme
Medvědí česnek, rostlina nabitá energií. Kde roste a co s ním?
Doporučujeme
Je třeba se postit? Jarní očista má i moderní podoby, přinášíme několik tipů a receptů
Premium
Doporučujeme
Sněhuláčí nos, ozdoba klobouků i afrodiziakum. Jak to bylo s mrkví?
Ne jen pro letní dny. Připravte si podzimní pečený salát se zeleninou a sýrem podle Jana Punčocháře
Recept
Celer nemusí být nudná zelenina, která se hodí pouze do polévky. Vyzkoušejte z něj třeba salát
Recept
Největší reklamu vám nakonec stejně udělají zákazníci. Jak moc lidé touží po farmářských potravinách?
Premium
Tři recepty na bylinkové pomazánky. Zkuste maliny s mátou nebo mrkev a kari
Recept
Recept na netradiční vánoční menu od šéfkuchaře Marka Šády a jeho ženy
Recept
Pečte s dětmi. Mrkvový koláč je bude bavit a chutnat jim
Vytvářím jen iluzi nebezpečí, tvrdí francouzský artista Lucho Smit
Rozhovor
RECENZE: Nový cirkus aneb kudy dál. Je to běhání za nedosažitelným cílem?
Poslední slovo Radky Kvačkové: Co bude na podzim
Premium
Názor
Vypěstujte si vlastní sladkou mrkev. Poradíme, co je nejdůležitější udělat
Doporučujeme
Nikdo sice přesně neví proč, ale k nám prostě patří mrkev
Mrkvové řezy se skořicovým krémem. Zimní mlsání bez výčitek
Palačinkové kanapky a cuketové rolky. Co připravit na Silvestra?
Štědrovečerní večeře s asijským šmrncem. Zkuste si vyzdobit stůl podle šéfkuchaře
Křivá zelenina v obchodech: Prodejní hit i nepochopení zákazníků
Chameleoni v jídle. Chuti, které předstírají, že jsou něčím jiným
Steven Seagal navštívil Lukašenka. Ten mu ostrouhal mrkev, kontrolovali melouny
Superpotraviny nemusí být zas až tak super. Mohou obsahovat pesticidy i těžké kovy
Horské putování s oslíkem přes kyrgystánské pohoří Ťan-šan
Reportáž
Jídlo na čundr? Přibalte dvě vejce a připravte si outdoorový ramen
Zloději ukradli obří dřevěnou mrkev z farmy prince Charlese
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu