schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
pečení
Na krájení dortů si beru pravítko. Kolegové na mě založili buchta fond, říká Michaela Landová z Peče celá země
Premium
Rozhovor
Pečte na pečení, dejte si vaječňák. Vybrali jsme pro vás to nejlepší kupované cukroví a likéry
Vánoční cukroví: Nestíháte? Zkuste naše rychlé a snadné nepečené kousky, po kterých se jen zapráší
Recept
Vánoční cukroví: Linecké třikrát jinak a pokaždé báječně
Recept
Tahle lahůdka není pro chudý. Svatomartinskou husu berte radši mraženou a pečte celou noc, radí odborník
Premium
Perníky pečeme už 700 let. Ale co o jejich přípravě vlastně víme?
Ušetřete při vánočním pečení. Jak na vločkové hrudky či florentýnky
Premium
Recept
Datlové pusinky, pasiáns i kuličky z fazolí. Upečte letos levněji
Premium
Recept
Zázvorky, kokosky a medvědí tlapičky. Přinášíme úsporné recepty na oblíbené cukroví
Premium
Recept
Se škrobovou moučkou i levněji. Tři recepty na vánoční sušenky
Premium
Recept
Lomnické suchárky na dva způsoby a úsporněji. Jak na to?
Premium
Recept
S vločkami nebo s oříšky. Jak ušetřit při pečení vanilkových rohlíčků
Premium
Recept
Úsporné recepty na sváteční perníčky: zkuste je ze žitné mouky, perníkovou klasiku i skvělé těsto na figurky
Premium
Recept
Vhodné k dušení, ale lépe uděláte, když maso upečete. Jak na perličku podle Jana Punčocháře?
Recept
Stylový nákyp. Jak na suflé s bílou čokoládou a rebarborou, poradí Jan Punčochář
Recept
Měří půl metru a je pro 15 lidí. Ukrajinské rodačky upekly největší croissant v Česku
Doporučujeme
Je to psychicky náročné, vidět všechny ty nenávistné komentáře, říká vítězka soutěže Peče celá země
Premium
Rozhovor
Tradiční cukrařina se dostává znovu do módy, říká ‚královna makronek‘. Které retro zákusky lidé milují?
Premium
Rozhovor
Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?
Premium
Žebra v loji. Hovězí lůj je ideální volbou nejen pro veškeré konfity z hovězího masa, radí Jan Punčochář
Recept
Patrové dorty vzbuzují v laikovi respekt. Upéci je a zkompletovat ale není tak těžké, jak se možná zdá
Premium
Seriál
Toužíte si doma sami upéct vlastní chléb? Poradíme vám, jak na ten nejlepší kvásek
Premium
Seriál
Pečení s dětmi je zábava. Přinášíme recepty, které je budou nejvíce bavit
Premium
Seriál
Příprava sušenek není vůbec složitá má však jedno úskalí. Jak poznáte, že jsou dobře upečené?
Premium
Seriál
Ferrari v pekárně. Kváskové loupáčky, focaccia a tyčinky, které si musíte rezervovat
Premium
Doporučujeme
O Velikonocích si můžete přičarovat sílu a mládí. Pečení je o svátcích obřad, říká kurátorka muzea
Premium
Doporučujeme
Češi si lockdown pořádně osladili. Obchodníci s cukrem během koronavirové krize zažívají zlaté časy
Původní zpráva
Neznalí jsme vstoupili do světa pražení kávy a pečení chleba současně, to bylo šílenství, říká kavárník
Rozhovor
Cukroví bude letos domácí, obchody hlásí větší zájem o suroviny na pečení. Poptávají se ale i dobroty na zakázku
Vánoční pečení. Více času letos můžete využít třeba na slavnostní ořechový dort
Doporučujeme
Od ekonomie a práv k cukrařině. Nejvíce teď letí odlehčené krémy a méně ingrediencí, říká majitelka cukráren
Rozhovor
Upečte si vlastní kváskový chleba. Poradíme vám, jak na to
Recept
‚Velikonoční mazance v ohrožení.‘ Droždí je takřka nemožné sehnat
Poslední slovo Tomáše Baldýnského: Když přemýšlím o pečení
Premium
Na domácí pečení cukroví chybí čas, novým trendem jsou krabičky z lokálních pekáren i řetězců
Jak připravit husu? Sůl, kmín a trpělivost, doporučuje Paulus
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu