schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Tradičně, po cikánsku. Základem je dobře orestovaná cibule, radí Punčochář
Premium
Doporučujeme
Losos po skandinávsku. Připravte si lehké jídlo plné vitaminů podle Jana Punčocháře
Recept
Steak bez masa. Jak na plněné portobello, poradí Jan Punčochář
Recept
Lehce rozechvělý dezert. Zkuste meruňkovou panna cottu, radí Punčochář
Recept
Smažený holanďan. Připravte si klasiku na pánev i do trouby podle receptu Jana Punčocháře
Premium
Králík nalehko. Více zeleniny a žádná mouka, radí Jan Punčochář
Recept
Gratinované hříbky po italsku. Jak na ně poradí Jan Punčochář
Recept
Letní oběd jedním tahem. Šťavnatý candát s hráškovou tarhoňou podle Jana Punčocháře
Recept
Salát na lžíci. Studené polévky jsou v létě fantastické, radí Punčochář
Recept
Omáčky a dipy k masu. Jak na domácí majonézu či ajvar podle Jana Punčocháře
Recept
PUNČOCHÁŘ: Konec stěžování. Dobré restaurace praskají ve švech i nyní
Sladce trpký doprovod. Rebarbora se hodí i k masu, radí Jan Punčochář
Recept
Rozlučka ve svěžím stylu. Zkuste kombinaci zeleniny a ovoce, radí Punčochář
Jahodové žně. Udělejte si tvarohové knedlíky podle Jana Punčocháře
Zemité drobnosti. Marinované hořčičné semínko a marinovaná cibule podle Jana Punčocháře
Mražená sklizeň. Připravte si jahodový sorbet doma, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
PUNČOCHÁŘ: Restaurace ve stavu pokoronavirovém. Co se bude dít dál?
Vstávej, semínko! Jak připravit vitaminy našlapaný salát, poradí Jan Punčochář
Pstruh bez kostí. Sladkovodní ryby musí být čerstvé, na chuti se to pozná, říká Punčochář
Králík v italském stylu. Vyzkoušejte recept Jana Punčocháře
Oběd pro celou rodinu. Upečte šťavnaté kuře podle Jana Punčocháře
Čočkové hody z toho, co dům dá. Jak na salát poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
S vůní jarního česneku. Zkuste polévku podle receptu Jana Punčocháře
Doporučujeme
Jarní vepřo knedlo zelo. Na Boží hod si dejte jehněčí, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
Vajíčko s překvapením. Čokoláda, karamel i nadýchaný krém podle Jana Punčocháře
Sezona domácích klobás. Jak si je připravit doma i v karanténě, radí Jan Punčochář
Omáčková velmoc. V každém ročním období jiná, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
Nejlepší šéfkuchaři se spojili a vaří hasičům i záchranářům. Chtěl jsem nějak pomoci, říká Punčochář
Rozhovor
Jak na morkovou kost plněnou trhaným masem? Poradí Jan Punčochář
PUNČOCHÁŘ: Dobrý kuchař se nemůže flákat a musí být pokorný
Docela obyčejný mák. Jak na makový závin, poradí Jan Punčochář
Recept
Tatarák z lesa. Jak ho ochutit, poradí Jan Punčochář
Recept
Až do morku kosti. Připravte si ossobuco podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Zabijačka v malém. Jak na jitrnici podle Jana Punčocháře
Recept
Ve vybrané společnosti. Jak na šípkovou omáčku podle Jana Punčocháře?
Chvála pomalosti. Delikátní francouzská pomazánka rilettes podle Jana Punčocháře
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu