Nekonečná sága pokračuje. Praha nasype do opravy Šlechtovy restaurace další stovky milionů, objekt nyní chátrá
Za guláš už přes 200 korun. Restaurace vysvětlují, proč od začátku roku opět zrychlily zdražování jídla i nápojů
Pražská zoo láká návštěvníky. Nabízí jim praktické rady, jak se vyhnout davům i které dny jsou volnější
Když se svíčková dobře udělá, ani si nevšimnete, že v ní není maso, říká vegetariánská šéfkuchařka Miluše Makó
Konec legendárních nádražek? Levný oběd a pivo už nestačí, tradiční restaurace mizí z nádraží
„Karty nebereme.“ Některé gastro podniky dál trvají na platbách jen v hotovosti, ve hře může být návrat EET
Sprostě řvát jako Ramsay nebudu, rodiče by zešedivěli, říká šéfkuchař Kašpárek k natáčení Hell’s Kitchen
K sousedům na lyžovačku i dlabanec. Rakouský SkiWelt se všemi jeho lákadly si zamilují dospělí i děti
Dvě stovky za oběd. Víc už Češi nezaplatí, zdražování poledních menu narazilo na svůj psychologický strop
„Lahváče“ drtí cenou výčepy. Pivovary se bojí zániku hospod a chtějí tomu zabránit, nabízejí peníze i poradenství
„Zásada číslo 1: nikdy nechoď na rande s chlapem, co má na fotce sluneční brýle.“ Čtyřicátníci objevili Tinder
Vařit se učil na skautských táborech a u babičky. Letos Václavík otevřel třetí bistro Kro a restauraci Alma
Hostina na stole. Nová Kašpárkova restaurace láká na velké porce, vtip a moderní českou kuchyni
Čepované pivo čeká jedno z největších zdražení za desítky let. Kolik bude stát?
Naordinujte si před svátky dny opravdového klidu a míru. Tohle jsou ty nejlepší get-away destinace
V Maďarsku je podpora gastra obrovská. Stojí za tím Orbán a celá vláda, míní michelinský kuchař ze Slovenska
Projev antisemitismu U Hrocha? Radnice hrozí pivnici vyhazovem, policie hádku s Židy posunula dál
Kuchyň jako obraz globalizovaného světa. Městská divadla pražská uvádí hru Arnold Weskera
předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |