Dnešní – a finální – díl našeho seriálu tedy věnujeme právě jemu: vícepatrovému dortu, bez nějž se neobejde žádná dobrá narozeninová nebo svatební oslava.
Vícepatrový dort je koneckonců stále „jen“ dort, přesněji několik větších či menších dortů v jednom. Pokud tedy umíte upéci jakýkoli dobrý dort, umíte i ten vícepatrový. Největší fígl spočívá právě v jejich sestavení tak, aby byl výsledek stabilní a samozřejmě hezký na pohled.
Seriál Pečení pro každého na každý denUŽ VYŠLO: 2. Jak na štrúdl a další záviny 8. Jak na linecké křehké těsto 11. Jak na kynuté koláče a buchty 13. Jak na slané koláče (quiche, pizza...) 14. Listové těsto (kremrole...) 15. Jak upéct chleba a jiné pečivo 16. Pečení „bez pečení“ (tiramisu...) 17. Jak se dělá dort potahovaný 18. Jak na dort patrový a složitější tvary |