schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Sádlo
Není sekaná jako sekaná. V té z kořínku se zužitkují plíce a srdce, pochutnají si i jejich zapřisáhlí odpůrci
Recept
Nepřepečený vepř. Jak připravit měkké, růžové a krásně šťavnaté kotlety, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Koblihy nemusí být jen o masopustu a už vůbec ne jen nasladko. S trhaným masem si budou báječně rozumět
Recept
Od čumáčku po ocásek. Jak zužitkovat celého pašíka aneb velký zabijačkový průvodce
Premium
Co připravit na Nový rok k obědu? Přinášíme tři recepty z čočky
Recept
Tahle lahůdka není pro chudý. Svatomartinskou husu berte radši mraženou a pečte celou noc, radí odborník
Premium
I hovězí jazyk s křenem může být sexy. Jak na typicky české carpaccio, poradí Pavel Drdel
Recept
Ještě dva a půl týdne půstu: už nevíte, co vařit? Inspirujte se našimi recepty
Premium
Recept
Tajemství famózní koblihy. Jak připravit dokonalou masopustní dobrotu?
Premium
Recept
Levná a chuťově jedinečná. Tři recepty z kapusty podle šéfkuchaře Radka Davida
Recept
Jak ušetřit na huse? Zkuste pirohy s trhaným masem, radí šéfkuchař Drdel
Aromatické čirůvky. Přidejte je do znojemské omáčky
Recept
V Rusku roste počet úmrtí při výcviku. Povolané motivují sádlem a zelím
Labužnická syrovinka. Připravte si tatarský biftek z ryzců
Recept
Vhodné pro začátečníky, protože mezi nimi není žádný jedovatý druh. Jak chutně zpracovat pýchavky?
Recept
Jak rozlišit holubinky od jiných hub a recept na holubinkové škvarky
Božíhodová kachna. Jak na sváteční kachní stehna pečená ve vlastním tuku, poradí Jan Punčochář
Premium
Doporučujeme
Tradice s příchutí Asie. Recept na štědrovečerní knedlíčky Dim Sum od šéfkuchaře Štěpána Návrata
Premium
Doporučujeme
Žebra v loji. Hovězí lůj je ideální volbou nejen pro veškeré konfity z hovězího masa, radí Jan Punčochář
Recept
Vášně kolem guláše: jak na ten zabijačkový podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Perníčky peče a zdobí už dvacet let. Umělkyně odhaluje kouzlo jejich chuti i dokonalého vzhledu
Doporučujeme
Dokonalé koleno. Jak ho upéct správně, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Česká klasika podle šéfkuchaře. Domácí chléb se sádlem a škvarky
Burčákový pochod? Jen na vlastní pěst, oblíbené tradici uštědřil ránu koronavirus
Původní zpráva
Škvarky a sádlo pečené v troubě. Připravte si doma pochoutku
Řezník: Dal jsem zákaznici recept na svíčkovou, za týden se vrátila, že se manžel do ní znova zamiloval
Rozhovor
Sváteční pečená husa. Jak na ni poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Husí hostina. Jak se se sváteční pečínkou vypořádávají šéfkuchaři? A která část husy je nejoblíbenější?
Doporučujeme
Jako snack nebo chuťovka, která doplní jídla. Zkuste hlívové škvarky
Jak na nejlepší škvarkovou pomazánku? Zkuste recept šéfkuchaře
Recept
Óda na sádlo. Odborníci vyškrtli živočišný tuk z černé listiny
Šampionské hody? Koukalová nemohla usnout, nacpala se sádlem, králičím masem i sladkými řezy
Velká bitva o máslo. Obávaný zabiják, nebo démonizovaný tuk?
Doporučujeme
Český vánoční houbový Kuba. Jak na něj?
Recept
Zprávy dne podle editora: jedy v ovzduší, novinku nespasí ani Hopkins i nutnost kachního sádla
Rostlinné oleje mohou způsobovat rakovinu. Lepší je máslo, sádlo a olivový olej
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu