Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Jan Punčochář
Témata
Češi v cizině
Pravidla hummusu. Zkuste recept Jana Punčocháře na cizrnový dip
Doporučujeme
Lehký nový rok. Jak na kroupové rizoto, poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Chlebíček s kachními žaludky. Co připravit na Silvestra poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Jak na zvěřinu? Čerstvou je lepší nechat vystařit, maso zkřehne, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
Jednoduchost pro lanýže. Jan Punčochář radí, jak na nejdražší houbu na světě
Doporučujeme
Dýně jako chytrá horákyně. Do salátu ji opečte ať je měkká, radí Jan Punčochář
Sólo pro topinambur. Připravte si nadýchanou polévku, radí Jan Punčochář
Buchty s puncem luxusu. Jak na ně, poradí Jan Punčochář
Chuť podzimního výlovu. Jak na candáta, poradí Jan Punčochář
Sváteční pečená husa. Jak na ni poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Houby jako z pohádky. Jak na polévku z kotrče, poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
PUNČOCHÁŘ: Rezervace bez legrace. Jak Češi vnímají finanční zálohy v restauracích?
Na místo se čeká i hodinu, plno má měsíc dopředu. Sociální sítě zaplavily fotky z Punčochářovy nové restaurace
Doporučujeme
Moderní česká kuchyně očima Jana Punčocháře: Velké porce, dojídaní omáčky lžící a vynikající pivo
PUNČOCHÁŘ: Chci se soustředit na poctivé omáčky. To je základ české kuchyně
PUNČOCHÁŘ: Díky za vše. Proč odcházím z restaurace Grand Cru
PUNČOCHÁŘ: Grilovačka žádná hračka. Jak na to?
PUNČOCHÁŘ: Jak jsem se (ne)stal vegetariánem
PUNČOCHÁŘ: Ubrus a příbor restauraci neudělají aneb bez dobré jídla to nepůjde
Z červené řepy či brynzy. Vyzkoušejte na Silvestra pomazánky podle šéfkuchaře
Recept
PUNČOCHÁŘ: Co s dýní? Není jen na polévku, skvělá je i do koláčů
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Hubneme do plavek, abychom si mohli na koupališti pochutnat na smažáku?
PUNČOCHÁŘ: Fenykl je fantastický a zdravý. Jak ho připravit?
Titul Zlatý kuchař obhájil Jan Punčochář
PUNČOCHÁŘ: Jako od babičky? Husté omáčky plné mouky už nikdy
Seriál
Menu na míru. Sázím na čerstvé suroviny a bylinky, říká Punčochář
PUNČOCHÁŘ: Nemůžete jíst normální česnek? Medvědí vám neplechy nezpůsobí
Doporučujeme
PUNČOCHÁŘ: Ravioli plněné horkým olivovým olejem? Exploze chutí
PUNČOCHÁŘ: Stravování personálu v restauracích? Kaviár to rozhodně není
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Topinamburový či salát z pečené řepy. Vykašlete se letos na majonézu
Doporučujeme
PUNČOCHÁŘ: Nejhorší je koupit na Vánoce starou rybu. Koukejte na oči
Recept
PUNČOCHÁŘ: Že by se kuchtíkům blýskalo na lepší časy?
PUNČOCHÁŘ: Opravdu skvělá marmeláda? Přidejte badyán, skořici či med
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Dobrý salát, to je umění a není jen pro holky
Seriál
PUNČOCHÁŘ: I šéfkuchař masožravec musí umět připravit jídlo vegetariánovi
PUNČOCHÁŘ: Restaurace si otevírají lidé, kteří mají peníze, ale neumí nic
předchozí
1
2
3
4
5
další
Témata:
Cizrna
,
cukr
,
Česko
,
Dýně
,
EET
,
Hanspaulka
,
hlávkové zelí
,
Husa
,
Instagram
,
jablko
,
Kanada
,
Kmín
,
Koláč
,
marmeláda
,
Oldřich Sahajdák
,
Piemont
,
Pražský kulinářský institut
,
Sádlo
,
sýr
,
Veronika Kokešová
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení