schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
máslo
Pomalé telecí s gratinovaným celerem a liškami podle šéfkuchaře Jana Punčocháře
Recept
Vydrží dlouho čerstvé a snesou i rychlé opečení. Vyzkoušejte špecle s liškami podle Jana Punčocháře
Recept
PŘEHLEDNĚ: Vepřo knedlo draho? Chléb, máslo či sýr zdražují, jiné položky naopak zlevnily
Premium
Vhodné k dušení, ale lépe uděláte, když maso upečete. Jak na perličku podle Jana Punčocháře?
Recept
Šetrné vaření, recepty nenáročné na peníze i úsilí. To je projekt Skromná kuchyně
Premium
Rozhovor
Malé houbičky, na jejichž nožičce uděláte uzel. Vyzkoušejte staročeskou polévku ze špičky obecné
Recept
Ovocné koláče jsou rychlé, snadné a zužitkujete díky nim všechnu úrodu. Tady jsou recepty na nejlepší
Premium
Recept
Stylový nákyp. Jak na suflé s bílou čokoládou a rebarborou, poradí Jan Punčochář
Recept
Pečené hřiby po provensálsku podávejte s bagetou. Jak na ně?
Risotto nazeleno. Jan Punčochář radí, jak si ho připravit z krup a medvědího česneku
Brunch skoro celý den a výběrová káva. Pražský Smíchov má o jeden skvělý podnik navíc
Recenze
Je-li máslo na hlavě. Ankara uvolnila vstup Švédska a Finska do NATO
Premium
Názor
Obalený králík. Jak na křupavé řízečky s kaší, poradí Jan Punčochář
Recept
Kolik bude stát letos med? Sledujte cenu másla a počasí, to vám napoví
Premium
Doporučujeme
Křehký chřest. Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak si na něm nejvíce pochutnáte
Recept
Krokety a květová špička. Trochu piplačka, ale tohle jídlo za to stojí, říká Jan Punčochář
Recept
Ceny letí vzhůru, kvalita klesá. Proč nedávat máslo do mrazáku a dá se ještě vůbec sehnat čerstvé?
Premium
Doporučujeme
Voda v přírodní kosmetice. Kdy je vhodné sáhnout po emulzi a kdy po oleji?
Mazanec třikrát jinak. Jak ho dělá Roman Vaněk?
Recept
Peče celá rodina. Udělejte si velikonoční minimazance, příprava vás bude bavit
Zkuste odlehčenou verzi s celozrnnou moukou. Jak na velikonočního beránka?
Ministru Nekulovi vadí ceny masa, pečiva i másla, vyzve úřad ke kontrole marží
Medvědí česnek na pět způsobů. Jak jej připravují šéfkuchaři?
Recept
Medvědí česnek, rostlina nabitá energií. Kde roste a co s ním?
Doporučujeme
Candát a rizoto z krup. Jak na jednoduchý oběd, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Co potřebujete k tomu, abyste upekli fantastický dort? Tady je pár rad a triků
Premium
Recept
Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?
Premium
Listový štrúdl s jablky. Jak na vláčnou pochoutku, poradí Jan Punčochář
Recept
Terina a topinambur. Jak uchovávat paštiku a proč ji zalít sádlem, poradí Jan Punčochář
Recept
Kabátek pro panenku. Jak na vepřové v česnekové krustě, poradí Jan Punčochář
Recept
Pozor na základní potraviny v košíku, některé extrémně zdražily. Mlékaři upozorňují na brzký cenový skok
Premium
Doporučujeme
Pro pistáciové croissanty k nám lidé jezdí přes půl Prahy. Jak vypadá recept na úspěch?
Doporučujeme
Vánoční hostina bez plýtvání. Jak nakoupené jídlo nevyhodit a využít?
Kam za vyrazit za betlémy. Které stojí za vidění a proč?
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Křížka: Po kaprovi se u nás podává králík na černo s noky
Premium
Recept
Se zvěřinou na svátečním stole nešlápnete vedle, radí Jan Punčochář
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu