schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
olivový olej
Restaurace v Itálii klamou zákazníky. Místo olivového oleje podávají náhražku
Aglio e olio nemusejí být jen špagety. Zkuste odlehčenou bramborovou verzi podle Pavla Drdela
Recept
Průvodce pěstováním a zpracováním cukety. Víte, kdy sklízet? A jak uvařit ratatouille, caponatu nebo smažené květy?
Premium
Recept
Co mají společného minestrone, gazpacho, Niçoise a panzanella? Spoustu čerstvé zeleniny. Víte, jak ji správně skladovat?
Premium
Recept
Ceny olivového oleje trhají rekordy. Příští rok může litr vyjít až na pětistovku
Na Velký pátek si vyzkoušejte pstruha s omáčkou z červeného vína
K snídani i večeři. Zkuste jednoduchý recept na cibulový koláč
Recept
Zero waste vaření znám od dětství, nikdy jsme jídlem neplýtvali, říká italský šéfkuchař
Zelenina chudých na čtyři způsoby. Co připravit z květáku, radí šéfkuchař Radek David
Premium
Recept
Muškátová, máslová i Hokkaidó. Jaké pokrmy připravit z dýní poradí šéfkuchař Radek David
Recept
Alchymie jménem školní svačina. Jak ji připravit tak, aby dětem nic nechybělo a s chutí ji snědly
Premium
Doporučujeme
Italské houbové risotto. Jak na něj, poradí známá foodblogerka
Recept
Vzpomínka na dovolenou na talíři. Jak si doma uvařit tradiční chorvatské pokrmy?
Recept
Králičí srdíčka, ananas nebo paprikový salát. Přinášíme neotřelé recepty na grilu
Recept
Tuňák na šafránu a krevety v kokosovém mléce. Letní vaření podle šéfkuchaře Hynka Vávry
Recept
Chystáte víkendovou grilovačku? Přinášíme 5 skvělých receptů
Recept
Horké dny k velkému vaření nelákají. Nabízíme recepty na skvělé letní pokrmy
Premium
Medvědí česnek na pět způsobů. Jak jej připravují šéfkuchaři?
Recept
Lehce, po asijsku. Čerstvé krevety s červenou čočkou, podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Sedláčka: k večeři si dáváme dušené slávky se zeleninou
Premium
Recept
Dýně třikrát jinak. Jak na přípravu dýňových pochoutek poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Nemlít, jemně nasekat. Jak na svou oblíbenou letní verzi tatarského bifteku poradí Jan Punčochář
Premium
Mladá kýta na grilu. Jak si nejlépe připravit maso v létě, poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Domácí majonéza je tak trochu alchymie, ale bez éček. Jak na ni?
Recept
Citrónový krém s olivovým olejem a rozmarýnem podle Josefa Maršálka
Recept
Mech zdobený cvrčky nebo dort s majonézou. Šárka Divácká peče jinak
Rozhovor
Temperament v kornoutku. Divoké chutě táhnou víc než obehraná vanilka
Přivítejte jaro. Připravte si zeleninový salát s marinovaným tempehem
Recept
Učte se od mistra. Připravte vepřovou krkovičku s peperonatou
Zařaďte do jídelníčku červenou čočku. Přinášíme 5 receptů
Připravte si velikonoční nádivku podle šéfkuchaře
Řecký olivový olej nabízí ponaučení o ekonomických překážkách
Tekuté zlato. Jak vybrat v obchodě správný olivový olej?
Nebesky nadýchaný lilkový dip baba ghanoush s křupavými plackami lavaš
Zdravé a jednoduché. Připravte si doma rukolové pesto
Recept
PUNČOCHÁŘ: Nejhorší je koupit na Vánoce starou rybu. Koukejte na oči
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu