Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Antioxidanty v borůvkách jsou pro tělo nesmírně důležité
Polévka na zahřátí. Jak na drštkovou s kližkou podle Jana Punčocháře
Recept
Chcete zhubnout? Připravte si k obědu pstruha s čočkovým ragú
Recept
Dýňové noky s nivovou omáčkou. Jak na ně snadno, poradí foodblogerka
Servírování jídla v době pandemie? Krabičky jsou pro fine dining brutální, ale jinak to nejde, říkají šéfkuchaři
Anketa
Bylinková abeceda. Indický šafrán alias kurkuma je zázrak všeho koření nejen na posílení imunity
Doporučujeme
DAVID: Gastronomie je otloukánek a boxovací pytel všech lockdownů na celém světě
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Selen je pro organismus velmi důležitý. Ve velkých dávkách je ale toxický
Pepř v plné síle. Jak roste, jak se sklízí a odkud pochází ten nejkvalitnější?
Doporučujeme
Neznalí jsme vstoupili do světa pražení kávy a pečení chleba současně, to bylo šílenství, říká kavárník
Rozhovor
Ricottová roláda se sušenými rajčaty. jak na ni, poradí foodblogerka
Doporučujeme
Tradice by se měly dodržovat. Uvařte si na Nový rok krémovou čočkovou polévku
Recept
Letos si dejte záležet. Přinášíme netradiční recepty na silvestrovské chlebíčky
Doporučujeme
Poklad pod Ještědem. Liberecký Dok nabízí domácí buchty, chleba, ale i pražírnu kávy
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Podpořte imunitu recepty, kde hlavní roli hraje selen a zinek
Seriál
Vápník i hořčík v bylince, která roste na kraji každého lesa. Jak využít v kuchyni gerhátek?
Karbanátky se zelím a houbami. Stačí přidat nové koření a specialita je na světě
Recept
Pohádková kuchařka. Jak uvařit kyselo, aby chutnalo i Trautenberkovi? A co Honzovy buchty?
Premium
Doporučujeme
Vánoční klasika zdravěji: Rajčatovo-datlové chutney s rybou připravované v páře
Příprava na štědrovečerní večeři. Jak na polévku z kapra?
Recept
Vánoční klasika zdravěji: Pečený kapr se žampiony a lískovými ořechy
Seriál
Vánoční klasika zdravěji: odlehčený bramborový salát s ředkvičkami
Seriál
Sváteční menu si zaslouží kvalitní víno. Prim hrají o Vánocích ‚bublinky‘
Recept na netradiční vánoční menu od šéfkuchaře Marka Šády a jeho ženy
Recept
Vánoční klasika zdravěji: Losos s pečenými batáty, zelí z červené řepy
Seriál
Půl tuctu zapečených vánočních šneků. Jak je připravit doma?
Z žitného kvasu a špaldové mouky. Vyzkoušejte letos nový recept na vánočku
Recept
Sehraný vídeňský pár. Jak na řízek s bramborovým salátem, poradí Jan Punčochář
Recept
Vánoce se blíží. Vyzkoušejte variace na ořechové kuličky podle foodblogerky
Recept
Šéfkuchař Paulus po 12 letech opouští Alcron. Jeho nástupcem se stal Lukáš Hlaváček
Bylinková abeceda. Přestaňte v obchodech obcházet fenykl, působí proti parazitům a mírní křeče
Doporučujeme
Vánoční klasika zdravěji: zkuste rybí polévku s kurkumou a zázvorem
Vánoční klasika zdravěji: místo cukroví kardamonové bochánky či semínkové sušenky
Jak nepřibrat přes Vánoce? Uberte cukr, přidejte živiny a vynechte trojobal, radí nutriční specialistka
Rozhovor
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Zinek a selen na imunitu. Uvařte si dušenou kapustu s hovězím
Seriál
Myslím, že toho všichni mají plné zuby. Hosté se do restaurací těšili, shodují se restauratéři
Anketa
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu