schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
Špenát, zelí nebo cibule. Barvení vajíček zkuste letos bez chemie jen tím, co máte doma
Mazanec třikrát jinak. Jak ho dělá Roman Vaněk?
Recept
Peče celá rodina. Udělejte si velikonoční minimazance, příprava vás bude bavit
Zkuste odlehčenou verzi s celozrnnou moukou. Jak na velikonočního beránka?
Velikonoční nádivka s tempehem a kopřivami. Jak na ni?
Recept
Medvědí česnek, rostlina nabitá energií. Kde roste a co s ním?
Doporučujeme
Místo půstu vyzkoušela i raw veganské jídlo. Je dobré jít vlastní cestou, radí husitská farářka do života
Premium
Rozhovor
Avokádová, celerová či ředkvičková. Jak na jarní lehké pomazánky?
Recept
Na zahradu je k sehnání vše. Prodejny mají otevřeno, u odběru z e-shopů pozor na hranice okresů
Překvapte rodinu neobvyklou dobrotou. Zkuste velikonoční věnec
Recept
O Velikonocích si můžete přičarovat sílu a mládí. Pečení je o svátcích obřad, říká kurátorka muzea
Premium
Doporučujeme
I o Velikonocích lze něco koupit levněji. Obchodníci s tím počítají a mají připravený kompletní sortiment
Velikonoční mlsání. Na stole by neměly chybět kynuté Jidáše
Recept
Co s vajíčky po Velikonocích? Přinášíme pět receptů
Vajíčko s překvapením. Čokoláda, karamel i nadýchaný krém podle Jana Punčocháře
‚Ježíše v karanténě v hrobě nenecháme.‘ Dvojice farářů a youtuberů velikonoční bohoslužby streamuje online
Premium
Rozhovor
Jak na velikonočního beránka? Poradí Roman Vaněk
Recept
Roztomilí zajíčci? Ne, hororová pomlázka aneb Nejlepší strašidelné filmy s velikonoční tématikou
Premium
Beránek s jablky a nepečený mazanec. Velikonoční hodování bez lepku
Mazanec, polévka z medvědího česneku i hlavička. Co si na Velikonoce uvaří šéfkuchaři
Voskování pro začátečníky. Naučte se v karanténě něco nového
Doporučujeme
Velikonoce z domácích zásob. Čím barvit vajíčka a jak vyrobit přání?
Doporučujeme
Bezlepková velikonoční nádivka s cizrnou. Jak na ni?
Recept
Velikonoční torta pasqualina. Připravte si doma tradiční italský koláč
Recept
Pampeliškové Velikonoce. Obohaťte si jídelníček a připravte si nádivku či med
Jak na opravdu vláčný mazanec? Zkuste recept od šéfkuchaře
Recept
Vlastní dekorace pro sváteční dny. Vyrobte si králíčka
Velikonoce bez chemie: vosk a barvy ze spižírny
Skanzen Veselý kopec chystá velikonoční program
Nejkrásnější kraslice zdobené slámou. ‚Každé vajíčko si o svůj vzor řekne samo’
Rozhovor
Kopřivová polévka, beránek s máslem nebo pasqualina. Co nesmí chybět na velikonočním stole šéfkuchařů?
Anketa
Tradiční vs. moderní Velikonoce. Jak na velikonoční design?
Zájem o velikonoční beránky je, říká majitelka cukrářství
Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance
Kolem místa Ježíšova křtu se začalo s odstraňováním min
Velikonoce slaví více než dvě třetiny Čechů, častěji ženy
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu