schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
cukr
Špatná politika neřestí. Vláda chce snižovat své zbytné výdaje, tentokrát však nejde o tupé škrty
Premium
Názor
Rusko do konce srpna zakázalo vývoz cukru, chce zajistit stabilitu na trhu
Čas rebarbory. Jak si z navinulých řapíků připravit máslový koláč jako od babičky?
Přišel čas fialkové sklizně. Křehkou krásu violky vonné lze využít při přípravě dezertů
Recept
Když se svíčková dobře udělá, ani si nevšimnete, že v ní není maso, říká vegetariánská šéfkuchařka Miluše Makó
Premium
Rozhovor
Kříž v těstě není jen symbolem Kristova utrpení, má i ryze praktický účel. Jak na dokonalý mazanec?
Premium
Recept
Velikonoce (ne)tradičně. Upečte si staročeského beránka, anglické hot cross buns či kosti svatých jako ve Španělsku
Recept
Lékařka radí: I s diabetem si můžete užít Velikonoční dobroty. Jen je třeba jíst s mírou a dávat si pozor
Poctivá kynutá chuť bez smažení. Nebesky hebká lívancová pěna si skvěle rozumí s karamelizovanými semínky
Recept
Jako by se mi vrátil život. Přechod na inzulinovou pumpu byl pro mě zlomový, říká diabetička
Premium
Rozhovor
Diabetes vás může stát nohu i zrak. Snižte si hladinu cukru v krvi dřív, než bude pozdě
Premium
Je to vlastně otrava tukem. Češi už se prožrali k milionu případů cukrovky, na jaké příznaky si dát pozor?
Premium
Koblihy nemusí být jen o masopustu a už vůbec ne jen nasladko. S trhaným masem si budou báječně rozumět
Recept
(Ne)obyčejné jablko. Vyzkoušejte ho pečené a přikryté krémem ze slaného karamelu podle šéfkuchaře Drdela
Čajové „zvířátko“ se opět hřeje na výsluní. Jak si doma vychovat fermentovaný zázrak jménem kombucha?
Premium
Na poslední chvíli: snadné, rychlé a efektní. Valentýnskými pusinkami potěšíte zamilované mlsné jazýčky
Recept
Tohle doma nezkoušejte. Nejbizarnější diety, které vám zhubnout určitě nepomohou
Premium
Sladkosti jako oběť klimatických změn. Cena cukru je nejvyšší za třináct let
Klimatická inflace jako fenomén. Cena cukru je nejvyšší od roku 2011
Na poslední chvíli: pět jednoduchých a superrychlých receptů na nepečené cukroví
Recept
Křupavá rybí tradice. Jak na kapří hranolky, poradí Jan Punčochář
Recept
Tekuté cukroví. Bez vaječňáku by to nebyly ty pravé Vánoce, vyrobte si poctivý domácí
Recept
Trocha francouzského šarmu na svátečním stole: vánoční poleno vypadá i chutná báječně
Recept
Adventní trofej z těsta. Staročeské tradice ožívají, upečte si vrkoč podle receptu našich předků
Premium
Recept
Šťastné a veganské: Co takhle protentokrát trochu odlehčit štědrovečernímu stolu? Nechte se inspirovat
Premium
Recept
Neotřelé vánoční cukroví? Zkuste křehké ořechové mušličky Karolíny Kamberské
Recept
Na rohlíčky nedáme dopustit, ale co zkusit i trochu „exotiky“? (Ne)tradiční cukroví podle foodblogerů
Premium
Recept
Podle babičky. Recept na vánočku, která zmizí ze stolu během chvíle
Recept
Vánoční cukroví: Nestíháte? Zkuste naše rychlé a snadné nepečené kousky, po kterých se jen zapráší
Recept
Kde pošťák ještě něco znamená. Srbští listonoši nakonec metodě cukru a biče podlehli
Premium
Názor
Vánoční cukroví: Napečeno? Čas plnit, vyzkoušejte ty nejlepší krémy podle našich receptů
Recept
Vánoční cukroví: I bezlepkáři a dietáři si pochutnají. Čím nahradit „zlé“ cukry, tuky a mouku?
Recept
Vánoční cukroví: I s málem naděláte parádu. Sněhové pusinky za hubičku šetří nervy a peněženku
Recept
Vánoční cukroví: Linecké třikrát jinak a pokaždé báječně
Recept
Vánoční cukroví: Rohlíčky, pracny nebo perníčky. Vsaďte na osvědčenou klasiku, která nikdy nezklame
Recept
S nákupem másla raději neotálejte. Které suroviny na cukroví hrozí před Vánoci zdražováním?
Premium
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu