schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Hrnec
Umění zmizet jako pára nad hrncem. Jak jsem vynalezl odchod po česku a proč byste ho měli zkusit také
Zahřeje ve všední den i ve svátek. Festovní hovězí vývar podle Jana Punčocháře
Recept
Vánoční cukroví: Napečeno? Čas plnit, vyzkoušejte ty nejlepší krémy podle našich receptů
Recept
Bomba plná vitaminů. Nadopujte se před zimou hřejivou zelňačkou podle šéfkuchaře Drdela
Jak na mírně natrpklý a vynikající džem z aronie, poradí cukrářka
Recept
Co s letními přebytky ovoce ze zahrádky? Vyrobit sorbetovou „zbraň“ proti horku či zaplnit spíž zásobami na zimu
Premium
Recept
Nevycházejte ven, zmrzlinu si připravte doma. Jak na smetanovou, poradí cukrářka
Topinamburové ravioly. Připravte si jarní recept podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Rychlý recept na vanilkový krém. Jak na něj, poradí cukrářka
Recept
Lahodná kokosová panna cotta. Jak ji připravit, poradí cukrářka
Brazírovaná hovězí líčka a pyré z batátů podle foodblogerky
Recept
Správné návyky uspoří víc než nový sporák. Přinášíme jídelníček na týden pro vegetariány
Premium
Seriál
Zavařovat se dá i v myčce. Přinášíme recepty, jak uchovat přebytky letní zeleninové sklizně
Premium
Recept
Známí šéfkuchaři radí, jak vyzrát při vaření na inflaci. Detailní tipy na úspory v kuchyni i při nákupu potravin
Premium
Doporučujeme
Co do dortu? Rady a tipy od uznávané šéfcukrářky na univerzální náplň
Rychlý oběd do deštivých dnů. Připravte si krémové těstoviny s lososem
Lahodná maďarská klasika. Jak na segedínský guláš podle foodblogerky?
Vášně kolem guláše: jak na ten zabijačkový podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Tradice by se měly dodržovat. Uvařte si na Nový rok krémovou čočkovou polévku
Recept
K podzimu a zimě prostě patří. Dejte si dýňovou polévku s kokosovým mlékem
Recept
Tradičně, po cikánsku. Základem je dobře orestovaná cibule, radí Punčochář
Premium
Doporučujeme
Zdravé a lehké. Andaluské dušené zelí s masovými kuličkami
Recept
Máte rádi bůček? Naučte se jej připravit jako asijskou roládu
Slovo roku 2019: čtenáři serveru Lidovky.cz vybrali motýle, redakce LN zvolila klima
Kuře na paprice. Jak na tradiční českou pochoutku?
Polévka, krekry i koláč. Přinášíme 5 receptů s batáty
Rozhovor
Jak se prosté selské jídlo stalo národní kulinářskou klasikou ve Francii
Jak na kuřecí casserole? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Paleo snadno a rychle. Zkuste dušené hovězí s paprikou
Doporučujeme
Sami na Silvestra? Pusťte si film a udělejte čokoládový popcorn
Polévka z pečeného česneku. Jak na ni?
Beef bourguignon. Dušené hovězí na víně patří k tomu nejlepšímu z francouzské kuchyně
Grilování v přírodě? Vykopejte si Setonův hrnec
Advertorial
Od čumáčku po ocásek. Připravte si extra silný vývar ze zbytků
Výbuch na Manhattanu: nejméně 29 zraněných. O několik ulic dál pyrotechnici našli tlakový hrnec s dráty
Zdravý zeleninový hrnec s chilli na zahnání únavy a povzbuzení organismu
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu