schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
ovoce
Staré jídlo, hit nákupních košíků. Zájem o potraviny před expirací roste, supermarkety rozšiřují jejich nabídku
Premium
Co nenakupovat na internetu? Před některými doplňky stravy lékaři varují
Premium
Doporučujeme
Jak vydržet hubnout a sportovat. Vyzkoušená motivace, rozšířené mýty a užitečné tipy
Premium
Doporučujeme
Rodiče si od února připlatí za školní obědy, budou se moct zdražit o 20 procent
Další ovoce už nevozte. Moštárny mají napilno, některé vyhlásily stop stav
Alchymie jménem školní svačina. Jak ji připravit tak, aby dětem nic nechybělo a s chutí ji snědly
Premium
Doporučujeme
Ukrajina? Zpochybňování pravdy se nevyhýbá ani představitelům křesťanských církví
Premium
Názor
Letní obláčky z ricotty. Jak na tvarohové noky, poradí Jan Punčochář
Recept
Zavařovat se dá i v myčce. Přinášíme recepty, jak uchovat přebytky letní zeleninové sklizně
Premium
Recept
Noemův pudink. Krvavý šíitský svátek ašúra slaví sunnitští Turci po svém – kaší s ořechy a ovocem
Reportáž
Léto je čas marmelád, džemů a voňavých kompotů. Přinášíme ty nejlepší recepty
Premium
Recept
Ovocné koláče jsou rychlé, snadné a zužitkujete díky nim všechnu úrodu. Tady jsou recepty na nejlepší
Premium
Recept
Letní led. Jak si připravit lahodnou vanilkovou zmrzlinu, poradí Jan Punčochář
Recept
„Lidi se diví, že zdražujeme jen o deset korun.“ Samosběr jahod táhne, kolik se na něm dá ušetřit?
Premium
Doporučujeme
„Letos jsme pokáceli dvacetihektarový sad.“ Čeští farmáři utíkají k pšenici či řepce, ovoce se nevyplácí
Premium
Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře
Recept
Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?
Premium
Tajemství růžové sladkosti. Kde se vzala ruby čokoláda a je to opravdu čtvrtý druh?
Premium
Doporučujeme
Svěží panna cotta. Na dozdobení použijte něco kyselejšího, radí cukrářka
Vánoční hostina bez plýtvání. Jak nakoupené jídlo nevyhodit a využít?
Zdravá vánoční jídla existují. Jak se letos vyhnout tradičnímu hubnutí po svátcích?
Premium
Napěněná čokoláda. Pokud se budete řídit pravidly, zkazit ji nemůžete, radí cukrářka
Korejské chutě? Vánoce jsou plné jahod, ovoce je tu drahé, ale kimči dostanete v restauraci ke každému jídlu
HLAVÁČEK: Dobývají veganské restaurace svět? Ke zvířatům, která kvůli nám zemřela, bychom měli mít respekt
Francie zakáže prodej ovoce a zeleniny balené v plastu. Prodejci si stěžují, že je to moc narychlo.
Domácí eklérky. Jak se stříká krém neviditelnými otvory, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Z české krajiny zmizelo deset milionů ovocných stromů. Domácí produkci nahrazuje dovoz
Premium
Bez ulepených prstů. Jak na knedlíky naruby, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Léto voní po meruňkách. Ovoce, díky kterému nezestárnete a posílíte imunitu
Manžel tvrdil, že to nejde, ale já si za tím vytrvale šla, říká krotitelka divokých piv. Z analytičky se stala ‚sládkem‘
Premium
Rozhovor
Kterým jídlům se v létě vyhnout a proč nahnilé ovoce nemilosrdně vyhazovat? Radí nutriční terapeutka
Rozhovor
Největší reklamu vám nakonec stejně udělají zákazníci. Jak moc lidé touží po farmářských potravinách?
Premium
Kyselá jarní delikatesa. Upečte si rebarborový koláč podle Jana Punčocháře
Jak z manga vydolovat lahodnou dužinu? Jděte na to jako detektiv Hercule Poirot
Premium
Patrové dorty vzbuzují v laikovi respekt. Upéci je a zkompletovat ale není tak těžké, jak se možná zdá
Premium
Seriál
Potažení korpusu marcipánem či fondánem? Potahovaný dort zvládnete s tímto receptem hravě i doma
Premium
Seriál
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu