schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
polévka
Předsudky stranou, dršťky umí příjemně překvapit. Připravte si je jako luxusní pokrm
Recept
Chřestové hody: uvařte si lahodnou krémovou polévku nebo křehké pazochy v té nejklasičtější úpravě
Recept
Zelená vzpruha z jarní přírody. Vyzkoušejte naše bylinkové recepty, které vás zaručeně postaví na nohy
Premium
Recept
Pošahaní aktivisté s polévkou. Tyto útoky by neměly být beztrestné, jinak nastoupí jinačí sekáči
Premium
Názor
Kampaň za „udržitelné potraviny“ schytala Mona Lisa. Aktivistky ji zlily polévkou
Pozapomenutý jeruzalémský artyčok. Sezona topinamburů vrcholí, skvěle se hodí třeba na krémovou polévku
Recept
Tohle doma nezkoušejte. Nejbizarnější diety, které vám zhubnout určitě nepomohou
Premium
Nejlevnější polévku za 12 korun mají studenti v Suchdole, pražské menzy zdražují
Cibule před dveřmi, brambory v posteli nebo miska teplé polévky. Jak se po světě slaví příchod nového roku?
Premium
Doporučujeme
Zahřeje ve všední den i ve svátek. Festovní hovězí vývar podle Jana Punčocháře
Recept
Tip na Štědrý večer od šéfkuchaře Kaliny: Rybí polévku dělám podle receptu své babičky, ale hlavu do ní nedávám
Premium
Recept
Bomba plná vitaminů. Nadopujte se před zimou hřejivou zelňačkou podle šéfkuchaře Drdela
Kdysi zatracovaná, nyní vychvalovaná královna podzimu. Co všechno můžete udělat z (ne)obyčejné dýně?
Premium
Nejchutnější talíř. Jak na patisonový krém, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Houbová vášeň. Češi jich loni nasbírali skoro 40 tisíc tun, přesto často neví, jak na ně a věří mýtům
Premium
Tradiční česká kuchyně je velmi zdravá a naše polévky, koláče a buchty by mohly dobýt svět, říká Petra Pospěchová
Premium
Rozhovor
Byla drsný člověk, fízlovi by ruku nikdy nepodala, vzpomíná na Olgu Havlovou její přítel Josef Topol
Doporučujeme
Mělké „moře“ už není jen retro. Dovolená u Balatonu vás bude bavit
Premium
Seriál
Král zeleniny po roce zase na menu. Jak připravit chřest, poradí šéfkuchař Drdel
Recept
Velikonoční celebrita, když nevíte, co s výslužkou. Vejce nakyselo
Doporučujeme
Co uvařit na Zelený čtvrtek? Zkuste cuketovou polévku s rukolou a ředkvičkami
Recept
Křupavé kachní krokety. Jak na ně, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Zeleninová vložka na dně talíře zalitá jemným krémem sváteční dojem z velouté ještě znásobí
Rozlévání polévky na pražské Kampě přilákalo davy lidí. Jinde hostili seniory
Primátor Hřib rozdal na Staroměstském náměstí tři tisíce porcí rybí polévky
Krémová petržel. Polévka nadupaná vitamíny, která zahřeje
Recept
Pstruh pod pokličkou. Jak na fantastickou bujabézu podle šéfkuchaře
Recept
Sólo pro cibuli. Zkuste ji pečenou s houbami, radí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Kuře, rýže a žampiony. Zahřejte se vydatnou polévkou
Recept
Úsporné vaření. Jak potraviny skladovat, proč používat pokličku a jak využít zbytkové teplo?
Premium
Doporučujeme
Nejlepší, který jste kdy jedli. Jak na rajčatový salát podle šéfkuchaře Pavla Drdela?
Recept
Top 10 receptů porotce MasterChefa Jana Punčocháře. Skvělá gulášovka, dokonalé koleno i pečeně po cikánsku
Recept
Malé houbičky, na jejichž nožičce uděláte uzel. Vyzkoušejte staročeskou polévku ze špičky obecné
Recept
Horké dny k velkému vaření nelákají. Nabízíme recepty na skvělé letní pokrmy
Premium
Manifesto podpořilo otevření ukrajinské restaurace Barva. Chci pomoci svým krajanům, říká Anna Temnenko
Křehký chřest. Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak si na něm nejvíce pochutnáte
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu